Odáig vagy a parfümökért, de nincs mindig arra keret, hogy a drága luxusmárkák közül válogass? No para, ugyanis több designer illatnak is megjelent már a filléres verziója, amik tényleg pont olyanok mint az eredeti. Ez nem vicc, most mutatunk neked 3-at is. 

Avon Eve Truth 

Gyengéd, nőies illatot keresel? Akkor megtaláltad, az Avon Eve Truth ugyanis a rózsaszín frézia és a cédrusfa jegyeinek erejével vesz le a lábadról. Ráadásul ez az illat pont olyan mint Marc Jacobs Daisy parfümje. Marc Jacobs parfümje az évek során igazi ikonná vált, ami simán felveszi a versenyt akár a Chanel kedvenc illataival is. Éppen ezért annyira meglepő, hogy az Avon meg tudta húzni a váratlan és elő tudott rukkolni egy olyan illattal, ami a nagymenők között is simán megállná a helyét. Persze jogosan merülhet fel a kérdés, hogy na történhetett mindez? Nos, az Avon által forgalmazott illat a francia parfümőr,  Laurent Le Guernec közreműködésével jött létre, aki Marc Jacobsszal is dolgozott...Így már minden érhető. 

Cacharel Amor Amor

Ez a parfüm gyakorlatialg Hugo Boss Deep Red-jének tökéletes mása. A rózsaszín grapefruit, a vérnarancs és a mandarin zamatos jegyei jelennek meg, ennek köszönhetően pedig ez egy igazán intenzív illat. Ez a parfüm fixen pillanatok alatt belopja magát a szívedbe, pláne ha az eredeti Hugo Boss-ért is oda vagy. Ráadásul ez egy sokkal pénztárcabarátabb alternatíva. Ezzel az illattal te leszel a bulik sztárja, szóval mindenképpen érdemes beszerezni belőle egyet. 

Lovali Black Addiction

Ha az egyik kedvenc parfümöd az Yves Saint Laurent Black Opium -ja, akkor a  Lovali Black Addiction neked tökéletes választás lehet, ha filléres verzió után kutatsz. Erről az illatról a felhasználók ódákat zengenek, a közösségi oldalakon rendre osztják meg a véleményüket azzal kapcsolatban, hogy ez konkrétan teljes mértékben olyan mint az eredeti. Mindkét illatban a vanília, a körte és narancsvirág jegyei osztoznak, ráadásul a csomagolásuk is nagyon hasonló. 

(via)