Igen, vannak olyan különleges illatok, amikről tudományosan bizonyított, hogy a srácok teljesen beindulnak tőle. Most mutatunk hármat, ami valódi afrodiziákumként hat a pasikra, szóval, ha ezeket a parfümöket fújod magadra, akkor nem fognak tudni neked ellenállni. 

 Dior J'adore Eau de Parfum

Talán ez az egyik legszexibb parfüm, amit megvehetsz, a benne keveredő illatjegyek ugyanis energiával töltik fel a csajokat és a pasikat is, ennek köszönhetően pedig tutira mindketten jól érzitek majd magatokat, pláne egymás társaságában. A J'adore Eau de Parfum mondhatni olyan mint egy virágcsokor, amit a legutolsó szálig a lehető leggondosabban válogattak össze. A benne található ylang-ylang esszenciának hála tökéletesen bontakoznak ki a gyümölcsös jegyei, ettől lesz ez az illat annyira egzotikus, már-már erotikus. 

Dior 

 LancÔme La Vie Est Belle

Ez az illat tagadhatatlanul nagyon szexi. A vaníliás alapjegyeknek hála ínyenc érzetet kelt, az illata pedig annyira mesés, hogy a nők odáig vannak érte. Na, meg a srácok is imádják a csajokon, mert ellenállhatatlanná teszi őket. Ez a parfüm gyakorlatilag a szabadság és a boldogság szimbóluma, viselőjének magabiztosságot kölcsönöz, amit a pasik is azonnal kiszúrnak. 

Lancôme

 Armani Sì Eau De Parfum

Az illat, ami igent mond a szabadásgra. Ez egy nagyon klasszikus parfüm, aminek fás aromája bizonyítottan fokozza az érzékek csakráit. Ez a parfüm magában rejti az olasz ízlés lényegének tökéletes megtestesülését, a feketeribizli és a frézia virágos jegyeinek hála pedig azonnal az érzékekre hat. Főleg az erősebbik nem érzékeire, akik, ha megérzik ezt az illatot szó szerint teljesen megvadulnak. 

Armani 

(via)