Ősszel nem csupán a ruhadarabok cserélődnek le, hanem a parfümök is. A nyári citrusos, virágos illatokat ilyenkor sokan erőteljesebbre cserélik. Ha még nem tudod, hogy melyik illatot válaszd, akkor adunk egy kis segítséget

Ezek a legnépszerűbb őszi parfümök 

Az őszi-téli időszakban használt parfümök jellemzően erőteljesebb illatúak. A nők többsége ilyenkor inkább hangsúlyosabb illatot keres, míg nyáron előnyt élveznek a kellemes, frissítő elegyek. Az őszi parfümkínálat igazán széles, ha esetleg úgy érzed, hogy nem tudsz dönteni, akkor most mutatunk pár remek illatot. 

Tom Ford Myrrhe Mystère Eau De Parfum

A Tom Ford őszi illatában a legfőbb jegyek a mirha, pézsma, vanília, szantálfa. A mirha az egyik legrégebbi klasszikus parfümösszetevő, ám az utóbbi időben egyre népszerűbbé vált a luxusmárkák körében. Ha kedveled a hangsúlyos illatokat, melyek bársonyosan lengenek körül, akkor ezt a parfümöt imádni fogod.

Mugler Alien Goddess Supra Florale Eau De Parfum

A Mugler illata kifejezetten kellemes, virágos, ahogyan az már a nevéből is következik. A legfőbb jegyek között jázmint, kaktuszvirágot, borostyánt és pézsmát találhatsz. Az elegy meleg, és olyan lágy, mint az őszi napsütés. Ennek ellenére van egy kifejezetten vad oldala, amit a pasik is imádnak.

Gucci Guilty Pour Femme Elixir

A Gucci Guilty család egyik legizgalmasabb tagja a Pour Femme Elixir, ami egyszerre virágos és fűszeres. A parfüm lilaakácot, mandorát, vaníliát, tonkababot, rózsát és ibolyát tartalmaz. Mivel az összetevő egyenként is nagyon intenzívek, így együtt még erőteljesebbl válnak. Garantáltan ez lesz a kedvenced, ha kedveled a virágos, mégis nagyon hangsúlyos illatokat. 


Via