A nagy márkák, de még a fast fashion üzletek is rengeteg parfümöt dobnak piacra minden szezonban. Folyton változnak a trendek, és mindig vannak aktuálisan felkapott illatok. A lista nem csupán a luxusillatok terén változik folyton, most eláruljuk, hogy melyek a jelenleg legnépszerűbb olcsó parfümök. 

Calvin Klein CK One

A Calvin Klein unisex illata régóta nagyon népszerűnek számít, de jelenleg is ezt rendelik meg a legtöbben. Kifejezetten egy kellemes, citrusos illat, éppen ezért nők és férfiak egyaránt használhatják. Ha kipróbálod, akkor nagyon frissnek, szabadnak fogod érezni magad tőle. A fejjegyében zöld tea, bergamott és kardamom, szívében ibolya, rózsa és szerecsendió találhatóak. Az alapjegyek borostyánnal és pézsmával zárulnak, ezek adják az ikonikus illat jellegzetes vonásait.

JOOP! Le Bain

JOOP! illata a Le Bain egy kifejezetten meleg, keleties hangulatú parfüm. A hatását a gazdag összetevők sokszínűsége adja. Alapjegyei közé tartozik a borostyán, a pézsma, a pacsuli, a tonkabab és a vanília, az illat szívjegyében pedig a jázmin, a gyöngyvirág, a rózsa, a szantálfa és a cédrus található. A parfümpiramist bergamott, narancsvirág és citrom teszik teljessé a fejjegyben.

Nivea Sun Eau de Toilette 

A Nivea Sun nevű illata volt a nyár egyik legnépszerűbb olcsó parfümje. Bár a nyár már véget ért, a parfüm körüli rajongás nem csökkent. Az alapjegyben púderes jegyek, a szívben virágok, a fejben pedig zöld jegyek találhatók. Összességében ez olyan meleg elegyet hoz létre, amely nemcsak a nyár illata, hanem a biztonság és a jó közérzet illata is. 


Via