Nemcsak a nagy divatházak dobnak piacra szuper parfümöket, hanem a sztárok is hihetetlenól finom illatú parfümöket tudnak megálmodni! A legjobbak között van, ami már a 2000-es évek óta a parfümös bestseller listák élén áll, mást csak nemrég dobtak piacra, de a TikTok-felhasználók másról sem tudnak beszélni. Következzenek a legjobb sztárparfümök, amiket neked is ki kell próbálnod, legalább egyszer! 

ARIANA GRANDE CLOUD

A 2023-as év egyik legnépszerűbb parfümjét Ariana Grande álmodta meg, ami nemcsak a sztáros illatok között, hanem a nagy divatházak méregdrága parfümjei között is nagyon hasít! Alapvetően levendulás illatú, de van benne praliné és vattacukor is. A nevét, a Cloudot (magyarul: felhő) onnan kapta, hogy állítólag olyan finom illata van, hogy a felhőkbe repít! Egy próbát megér! 😉

Ariana Grande Cloud EdP 18 290 Ft/30 ml (Douglas.hu)
Ariana Grande Cloud EdP 18 290 Ft/30 ml (Douglas.hu)

BILLIE EILISH EILISH

A dekoratív műtárgynak is beillő, szemet vonzó üvegen túl Billie Eilish parfümjének illatába is könnyen bele lehet szeretni! A fő jegyek között a cukor, a vanília, a kakaó és a rózsa találhatóak, szóval ha szereted az édességet, ezt is fogod! Nagyon megkapó illat, még nem viselik olyan sokan, a hűvös őszi-téli napokat idézi, tehát esetleg karácsonyi ajándéknak is kiváló lehet a testvérednek, barátnődnek vagy akár az anyukádnak is! 

Billie Eilish Eilish EdP 18 790/30 ml (Douglas.hu)
Billie Eilish Eilish EdP 18 790/30 ml (Douglas.hu)

SARAH JESSICA PARKER LOVELY

A Szex és New York és az És egyszer csak... sorozatok színésznője nagy divaguru hírében áll, de a szépségápolás sem áll távol tőle. Parfümje, a Lovely a 2000-es évek közepén jelent meg, de többször jutalmazták díjjal és a mai napig imádják a nők, annyira menő. Nem virágos, inkább kicsit fás, levendulás jegyű, amiben egy kis martini és cédrus is bele van csempészve. Addiktív!

Sarah Jessica Parker Lovely 4760 Ft/30 ml (Notino.hu)
Sarah Jessica Parker Lovely 4760 Ft/30 ml (Notino.hu)

JENNIFER LOPEZ GLOW

Jennifer Lopez 2012-ben, azaz 13 évvel ezelőtt dobta piacra a tavaszias napsugarakat édéző Glow (magyarul: ragyogás) nevű parfümjét, ami első ránézésre nem tűnik olyan nagyon dizájnosnak, de az illata szuper! A púderes, a fehér színű virágok jegyeit (pl. jázmin) viseli magát ez a parfüm, amibe egy kis grapefrútot, rózsát és vaníliát is belecsempészett J.Lo. Szuper!

Jennifer Lopez Glow 8140 Ft/30ml (Notino.hu)
Jennifer Lopez Glow 8140 Ft/30ml (Notino.hu)

KATY PERRY KILLER QUEEN

Vadítóan néz ki ez a parfüm és valóban az: elképesztően tartós, egész nap magadon fogod érezni és imádni is fogod az édes, erdei gyümölcsöket, a szilvát és a bergamottnarancsot idéző illatát! Sokan használják mindennapi parfümként, ami miatt még tusfürdőt és szappant is kiadtak Katy Perry legnépszerűbb parfümjéből. Ha bírod a gyümiset-édeset, szeretni fogod ezt is!

Katy Perry Killer Queen 8930 Ft/30 ml (Notino.hu)
Katy Perry Killer Queen 8930 Ft/30 ml (Notino.hu)

Via