Sok olyan parfüm van, aminek megszagolása után legszívesebben az egész üveget magunkra fújnánk, annyira mesésnek érezzük az illatát. Van közötte olyan parfüm, ami egy gyönyörű virágcsokrot idéz fel bennünk, egy másik a végtelen tengerpartot és romantikus naplementéket jeleníti meg a képzeletünkben, de olyan illatok is akadnak, melyek kipróbálása után sokkal frissebbnek vagy éppen gazdagabbnak érezzük magunkat.

Ez az egyetlen olyan parfüm, amit minden nő imád

Választékból tehát nincs hiány, ha női parfümökről van szó: épp ezért nehéz azt elképzelni, hogy létezik egy olyan illat, amit minden nő, de legalábbis a nők 99%-a szeret viselni magán. Ezt azonban nem mi állítjuk, hanem azok a szakértő parfümőrök, akik már több száz (ha nem több ezer) parfümöt kipróbálták már életük során. Nézzük is, melyik ez az illat! 

Nem másról van szó, mint a Christian Dior Miss Dior nevű parfümjéről, ami már 1947 óta jelen van a parfümériákban; jelenlegi összetevőivel viszont csak 2021 óta kapható. De miért is olyan nagy szám ez a parfüm? Azért, mert elegáns és nőies; erőteljes, de nem hivalkodó, ráadásul minden olyan esszencia megtalálható benne, ami kellemes érzetet nyújt az orrnak. A parfümben ugyanis van rózsa és babarózsa, gyöngyvirág, pézsma, vanília, tonkabab és szantálfa is, mégis olyan érzés nyújt, mintha egy hatalmas nagy, vegyes virágcsokorba szagolnánk bele!  

Ez a parfüm annyira jó, hogy utánad fognak fordulni az utcán

A parfümőrök szerint tehát egy igazi, magával ragadó virágos parfümről van szó, amit nagyon sokan használnak esküvői parfümként is, de több olyan nővel is találkoztak már, akik eredetileg nem is ilyen parfümöt akartak venni, végül annyira megtetszett nekik ez az illat, hogy ezzel távoztak a drogériából.

Nem egy törzsvásárlóm veszi újra, sokak szerint megfordulnak utána az utcán és megkérdezik tőlük, hogy milyen parfümöt viselnek. Azt hiszem, ennél nagyobb megerősítés nem is kell ahhoz, hogy egy jó, nagyon jó parfümról van szó

- mondja az egyik parfümőr, aki saját bevallása szerint tinikorában használta utoljára ezt a parfümöt, az új összetevők megjelenése után nem is próbálta azt sokáig ki, végül annyira nagy volt utána az érdeklődés a drogériájában, ahol dolgozott, hogy ő is beszerzett egyet magának. A parfümőr állítja, hogy rengeteg parfümje van, de most már az esetek többségében csak ezt az illatot használja!

A Christian Dior Miss Dior parfüm másik nagy előnye pedig nem az illatában, hanem az üvegcséjében rejlik: minden sminkespolc vagy sminkes asztal tökéletes kiegészítője lehet, hiszen nőies, hercegnős külsejével dekorációs tárgyak sem utolsó választás.

Via