Sokan nem is gondolnák, hogy az illatoknak milyen nagy szerepük van egy sikeres randi szempontjából. Vannak olyan parfümök, melyekért annyira rajonganak a pasik, hogy alig tudnak ellenállni azoknak a csajoknak, akik viselik őket! 

Juicy Couture Viva La Juicy 

Az erdei bogyók, a mandarin, a gardénia, a lonc, a jázmin, a karamell, a praliné, a vanília, a borostyán és a szantálfa illatjegyei teszik ezt a női parfümöt az egyik legvonzóbbá a férfiak számára.

Szerintem fiatalság, szépség illata van, aki ezt viseli, abba könnyű beleszeretni

– mondta az egyik pasi. 

Carolina Herrera Good Girl

Caroline Herrera illatának nagy a rajongótábora, az elmúlt években az eredeti parfümnek számos variációja jelent meg. Vannak édesebb, és fűszeresebb verziók, ám a pasik az eredetinek nem tudnak ellenállni. A mandula, kávé, bergamott, citrom, narancsvirág, bolgár rózsa, kakaó, vanília, praliné, szantálfa, pézsma, borostyán, kasmírfa, fahéj, pacsuli kombinációja különleges elegyet alkotnak. A pasik úgy vélik, hogy azok a nők, akik ezt viselik nagyon magabiztosak.

Paco Rabanne Lady Million

A Lady Million szintén rengeteg nő kedvence, nem véletlen tehát, hogy a pasik is rajonganak érte. A parfümben a málna, jázmin, narancsvirág és gardénia illatával találkozhatunk, az összetevőknek köszönhetően egy nagyon édes, mégsem tolakodó parfümöt kapunk. 


Via