A rózsás parfümöket a világ legromantikusabb illatainak tartják a szakértők: állítólag minden nő vonzóbb lesz tőlük, segítségükkel pedig könnyen megteremthető az a romantikus hangulat, amivel szinte azonnal meg lehet bolondítani a férfiakat. A pasik ugyanis imádják a rózsás parfümöket, ezért nem meglepő, hogy a női parfümök fele rózsa illatú. Most összegyűjtöttük azokat a rózsás parfümöket, amiket nemcsak a nők, hanem a férfiak is kedvelnek

Dior Miss Dior Rose 'n Roses

Nehéz lekörözi a Dior Miss Dior illatát, mert a parfümőrök szerint a nők 90%-nak tetszik: ez a parfüm viszont annál frissebb, citrusosabb illat, pedig sokkal több benne a rózsás összetevő. A készítők állítólag nem egy rózsacsokrot, hanem egy rózsákkal teli virágos mezőt álmodtak meg a parfüm megalkotásánál, ami megmagyarázza a benne rejlő harmat és friss szellő találkozását. A férfiak egy tesztelésen ezt a rózsás parfümöt szavazták meg a legjobbnak, volt, aki azt is mondta, hogy szerinte a tökéletes, mindig tipp-topp szerelme is szívesen viselné ezt az illatot. 

Dior Miss Dior Rose 'n Roses Eau de Toilette 29 790 Ft/30 ml (Douglas.hu)
Dior Miss Dior Rose 'n Roses EdT 29 790 Ft/30 ml (Douglas.hu)

BVLGARI ROSE GOLDEA BLOSSOM DELIGHT 

Először a rózsalevelek illatát, majd a gyöngyvirág akkordjait lehet érezni a Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight parfümön, ami pont olyan finom illatú, mint egy lassan kinyíló rózsaszál. Fokozatosan veszi át a rózsa illat a dominanciát az illatban, amolyan könnyed, vidám parfüm, krémes-púderes beállítottsággal. Romantikus nőknek ajánlják a készítők, azoknak, akik szeretik a virágokat és a lassú, kerti sétákat.

Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight 38 790 Ft/50 ml (Douglas.hu)
Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight EdT 38 790 Ft/50 ml (Douglas.hu)

dolce & gabbana rose 

Könnyed, mégis erőteljes rózsaillatot áraszt magából a Dolce & Gabbana Rose parfümje, ami első szaglásra egy tipikus gyümölcsös-virágos illatnak tűnik, 5 perc elteltével viszont egy hihetetlenül finom, rózsa és magnólia kombinációjából létrejött, elegáns illat bontakozik ki belőle. A készítők a szicíliai rózsakertek hangulatát kívánták megjeleníteni a parfümmel, ami maximálisan sikerült nekik. Ha fel akarod idézni a romantikuskra sikeredett, kellemes nyár esti pillanatokat, ez lesz a te parfümöd! 

Dolce & Gabbana Rose EdT 22 490 Ft/30 ml (Douglas.hu)
Dolce & Gabbana Rose EdT 22 490 Ft/30 ml (Douglas.hu)

Lancôme Idôle Aura

A napsugarakat megidéző Lancôme Idôle Aura parfüm magán viseli az eredeti Idôle parfüm jegyeit, egy kis spartai és grasse-i centifolia rózsaesszenciával és tengeri sóval megfűszerezve. Van benne egy kis vanília is és bár kókuszt nem tartalmaz, valahogyan mégis a tengerparti esküvők hangulatát idézi meg ez az illat, tehát esküvői parfümnek is tökéletes. Ha az örök nyár a te évszakod, és még ősszel sem vagy hajlandó lemondani a melengető napsugarakról, érdemes kipróbálnod ezt a parfümöt! 

Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum
Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum 42 290 Ft/50 ml (Douglas.hu)

Tom Ford rose Prick

Az összeállítás legdrágább, de annál nagyszerűbb parfümje a Tom Ford Rose Prick nevű illata; ami a legmélyebb, legfűszeresebb és legaromásabb rózsaillatot tartalmazza, amit el tudsz képzelni! A pink színű damaszkuszi rózsát, a világ legritkább rózsafajtáját kombinálja egy kis szecsuáni borssal, karamellel és tonkababbal. Ez nem egy szokásos púderes illat, inkább amolyan vad, enyhén fűszeres verzió, tehát ha a rózsás parfümöket eddig is szeretted, ezt is fogod, csak lehet, hogy még egy kicsit jobban, mint a többit!

Tom Ford Rose Prick EdP 78 790 Ft/30 ml (Douglas.hu)
Tom Ford Rose Prick EdP 78 790 Ft/30 ml (Douglas.hu)

Via