Neked is megvan a téli, a nyári, a tavaszi, és természetesen az őszi illatod is? Ha olyan parfümöt keresel, ami tökéletesen passzol ehhez az évszakhoz, akkor mutatjuk a 3 legnépszerűbbet, amelyekkel nem tudsz mellélőni!

Tom Ford Myrrhe Mystère EDP

A klasszikus összetevő, a mirha az egyik legnagyobb sztár most a parfümök világában. Természetesen Tom Ford sem hagyta ki a palettából, és most is egy remek illatot dobott a piacra ezzel az összetevővel. A füstös illatok rajongói képtelenek lesznek betelni ezzel a füstös, bársonyos parfümmel. 

 Fotó: Ici Paris XL

Guerlain La Petite Robe Noire EDP Absolute

Egy kis figyelmeztetés: ezt az illatot semmiképp se viseld, ha nem szeretsz a figyelem középpontjában lenni, mert ez garantáltan rád helyezi majd a fókuszt! A virágok királynőjével, a rózsával azonnal a reflektorfénybe kerülsz majd. 

 Ici Paris XL

Gucci Guilty Pour Femme Elixir

A legújabb Guilty termék magasabb koncentrációjú összetevőket tartalmaz a még intenzívebb illatélmény érdekében. Ha szereted a virágos illatokat, amelyekben van egy kis mélység, és azonnal luxusérzetet biztosítanak, akkor ez a Gucci illat lesz a nekedvaló!

Fotó: Douglas

via