Ha létezik olyan parfüm, amiért rajonganak a pasik, akkor a legtöbben az édes parfümökre asszociálnak, ami nem meglepő. A cukorkás illatok boldogságot, meghittséget, intimitást, szerelmet és szenvedélyt juttatnak a pasik eszébe, arról nem is beszélve, hogy az édes illatok rendkívül nőiesek, szinte mágnesként vonzzák a férfiakat. Bár sok olyan édes illat van a drogériák polcain, amit imádunk, most következzenek az elmúlt egy év legjobb édes jegyű parfüm újdonságai

ARIANA GRANDE CLOUD PINK

Ariana Grande híres arról, hogy szuper jó és szuper nőcis parfümöket csinál: az idén nyáron megjelent Cloud Pink sem kivétel! Az eredeti Cloud parfümtől ez annyiban különbözik, hogy nem levendulás, hanem inkább erdei gyümölcsös illatjegyeket tartalmaz, szóval még édibb, mint az elődje. Van benne még kókusz, praliné, ananász és vanília is, szóval készülj a cukorbombára, ha ezt magadra fújod! 

Ariana Grande Cloud Pink 18 990 Ft/30 ml (Douglas.hu)
Ariana Grande Cloud Pink 18 990 Ft/30 ml (Douglas.hu)

Hermés Tutti Twilly d'Hermés

A drágább parfümök közé tartoznak az Hermés illatai, amiket nem lehet csak úgy megvenni: csak a kijelölt parfümériákban kaphatóak. A pár hete megjelent Tutti Twilly d'Hermès viszont megéri az árát, mert egy nagyon édes, nagyon trópusi vakációt juttat az eszünkbe, ami komoly addikciót okoz! Jó hír, hogy ez tényleg nagyon új parfüm, még kevesen használják, ezért nem fogsz vele túl gyakran találkozni az utcán! 

Hermés Tutti Twilly d'Hermés EdP 32 490 Ft/30 ml (Douglas.hu)
Hermés Tutti Twilly d'Hermés EdP 32 490 Ft/30 ml (Douglas.hu)

lancôme La Nuit Trésor Fleur de Nuit 

A Lancôme Trésor parfümjeit már a '90-es évek óta imádják a nők és a férfiak, ami miatt egy kész iparág épült már fel erre az illatcsaládra. Csomó édes Trésor válogatást fogsz találni a parfümériákban, a legújabb, a La Nuit Trésor Fleur de Nuit viszont az egyik legjobb: a damaszkuszi rózsát mixeli a macchiato latte és a tejszínhab kombójával! Ugye milyen édesen hangzik?

Lancôme La Nuit Trésor Fleur de Nuit 30 290 Ft/30 ml (Douglas.hu)
Lancôme La Nuit Trésor Fleur de Nuit 30 290 Ft/30 ml (Douglas.hu)

YVES SAINT LAURENT Black Opium Le Parfum 

Az Yves Saint Laurent  eredeti Black Opium parfümnek tiszta pénz illata van, ezért sok olyan nő fújja magára, aki gazdagnak szeretne tűnni: nem véletlen, hogy annyi másolat is készül belőle! A Le Parfum verzió az eredeti élénkebb, intezívebb változatát kínálja jó sok vaníliával, kávéval, fahéjjal és jázminnal. Imádják a pasik, ezért az egyik legjobb randis parfümnek választották a szakértők.

Yves Saint Laurent Black Opium Le Parfum 29 990 Ft/30 ml (Douglas.hu)
Yves Saint Laurent Black Opium Le Parfum 29 990 Ft/30 ml (Douglas.hu)

ZARA SUPREME VANILLA

A Zara nemcsak ruhában, hanem parfümben is elég jó: már egy halom méregdrága parfümhöz hasonló szuper illatot dobtak ki, ami alól ez a mostani Supreme Vanilla sem kivétel. Kicsit Black Opium, kicsit nyers vanília, de az biztos, hogy a pasid állandóan szagolgatni akarja majd a hajad és a nyakad, ha ezt használnod! Plusz pont, hogy csomó kiszerelésben kapható, a többi parfümhöz képest pedig kifejezetten pénztárcabarát az ára! 

ZARA Supreme Vanilla 4295 Ft/30 ml 
ZARA Supreme Vanilla Parfum 4295 Ft/30 ml

Via