Az Aldi parfümjeiről már itt, a Cosmo oldalán is írtunk, ugyanis az üzlet rendre piacra dobja luxus termékek filléres verzióját. Ráadásul a választék nem csak parfümök tekintetében impozáns, ugyanis több smink-és szépségápolási termék is kapható náluk, amik szintén valamelyik nagy márka tulajdonságait hordozzák. 

Luxusparfüm fillérekért 

A vásárlók bolondulnak az üzlet által kínált, pénztárcabarát megoldásokért, most pedig újabb boldogságcunami érkezik, az Aldi ugyanis újabb 3 luxusparfüm olcsó verzióját hozta el. Bár sajnos ezek a termékek itthon egyelőre még nem kaphatók, de ha van Angliában élő ismerősöd, akkor érdemes lehet megvetetni vele, mert ez most tényleg kihagyhatatlan lehetőség.

Hatalmas roham 

Az üzlet ugyanis ezúttal az eredeti Acqua di Parma parfümök ihlette termékcsaládját helyezi ki hamarosan a polcaira. Az újdonságok augusztus 17-től lesznek elérhetőek, az Egyesült Királyság Aldijaiban, de a dolgozók már most hatalmas rohamra számítanak. A termékek ugyanis mind 5 font alatt vagyis kb. 2000 forintos áron lesznek elérhetőek, szemben az eredeti, kissé borsos árakkal, ugyanis az Acqua di Parma parfümök árai 40 ezer forint körül járnak.

Kihagyhatatlan 

Ezek a termékek amúgy csak korlátozott ideig lesznek elérhetők, bár nem valószínű, hogy túl sokáig kell azon aggódni majd, elkelnek-e, mert rekord gyorsan szokták elkapkodni az efféle limitált kiadásokat. Szóval, ha te is szeretnél belőlük beszerezni egyet-egyet, akkor sürgősen vedd fel a kapcsolatot a kint élő haverjaiddal, mert egyébként erről most fixen lemaradsz. 

(via)