Az Aldi szépségápolási termékeiről és parfümjeiről már több ízben írtunk, ugyanis az üzlet pénztárcabarát megoldásaiért egyenesen odáig vannak a vásárlók. Az üzletben kapható beauty cuccok ugyanis többségében valamilyen márkás, dizájner cuccra hajaznak: a L'oreal Elvive termékcsaládjához hasonló samponjuk például sokak kedvence, de a Tom Ford parmüföt idéző illat is hamar nagy kedvenc lett. A Paula's Choice márkához kísértetiesen hasonló BHA tonik pedig szintén hatalmas sláger. Most mutatunk még 5 parfümöt, aminek a filléres kivitelét megtalálod az Aldiban. Készülj, egyik jobb, mint a másik! 

Érzéki mint Carolina Herrera 

A Lacura Lady Pour Femme érzéki illata a szantálfa és a tonkabab sötét jegyeivel büszkélkedhet, amelyek kiegészítik a narancsvirág és a bolgár rózsa aláfestését. Ez az illat nagyban hasonlít a Carolina Herrera Good Girl-jére, ami egy elképesztően érzéki illat. A két termék között egyetlen különbség van csupán, míg a Carolina Herrera több mint 26 ezer forint, addig az Aldi átal kínált illat csupán 2600. 

Jo Malone ihlette 

Jo Malone Blackberry & Bay kölnije ihlette az Aldi Blackberry & Bay Eau De Parfume termékcsaládot, ami egy parfümből és egy testápolóból áll. Az édes duószettett piramis alakú csomagolásban árulják, az árakat tekintve pedig jóval pénztárcabarátabb, mint az eredeti, (ami kb. 23 ezer forintra rúg) ugyanis alig kerül 1300 forintba.


Marc Jacobs virágai 

Marc Jacobs Daisy parfümje egy igazán romantikus illat, ám az ára igencsak borsos, hiszen közel 30 ezer forintba kerül. Ezzel szemben az Aldi által kínált alternatíva, a Floral Noir et Blanc, ami gyakorlatilag illatra pontosan ugyanolyan mint az eredeti, csupán 2200 forint. 

Rózsás Miss Dior 

A Miss Dior egyik legnagyszerűbb illat, ami valaha létezett. Érzéki, friss, rózsás, amiből csak úgy árad az optimizmus. Emiatt nyilvánvalóan nők millióinak a kedvence, ám egyáltalán nem olcsó. Majdnem 30 ezer forintba kerül, éppen ezért, ha valami hasonlót keresel, akkor Aldi Je Suis Belle parfümje lehet számodra a tökéletes választás. Az értékelések szerint ez egy remek illat, ami egész nap kitart, az árát illetően pedig nagyon is kedvező, hiszen 2200 forintért lehet a tiéd. 

A káprázatos Yves Saint Lauren

Ha van parfüm, ami igazán egyedi, nőie, elegáns és káprázatos, akkor ez nem más, mint az YSL Black Opiumja. Már maga az üveg is rendkívül impozáns, a benne található illat pedig konkrétan hab azon a bizonyos tortán. Ez a parfüm viszont korántsem olcsó, a 30 ml-es változat is csaknem 30 ezer forintba kerül. Viszont, ha valami nagyon hasonló illat után kutatsz, akkor van egy jó hírünk: az Aldi Dark Blossom-ja szinte pontosan ugyanazt kínálja mint a Black Opium, mindössze annyi a különbség, hogy ez az illat alig került 2600 forintba. 

(via)