Valami igazán nyárias illatot keresel, de nem szeretnél most sokat költeni parfümre? Nyugi, nem is kell, ugyanis most hoztunk neked 3 nagyon pénztárcabarát alternatívát. Ezektől tényleg le fog esni az állad, hiszen egytől egyig olyanok, mintha egy luxusmárka darabjai lennének. 

Zara Applejuice

A Zara parfümjei mára már igazi legendának számítanak, ugyanis egytől egyig kiváló minőséget képviselnek. Pár puff és olyan illatfelhő vesz körbe, hogy a melletted elsétálók fixen megirigylik. Ha valami igazán nyárias illatot keresel a kínálatból, akkor az Apllejuice lesz a számodra tökéletes választás, így ugyanis olyan illatod lesz, mintha éppen most szürcsöltél volna egy frisstő, hűsítő almalét. Ráadásul az ára is igazán kedvező, hiszen a kisebb kiszerelés 3000, míg a nagyobb kb. 7000 forintért lehet a tied. 

Victoria's SecretPure Seduction

A Victoria's Secret testpermetei már régóta nagyon népszerűek, főleg a fiatalabbak körében az elérhető és megfizethető áraknak köszönhetően. A termékek ráadásul nem csak olcsók, hiszen a márka néhány igazán pompás illatot is kínál, amik lenyűgöző és tartós erővel büszkélkedhetnek. A Pure Seduction a márka legnépszerűbb és valószínűleg a legismertebb illata is: könnyű, virágos édes jegyeivel ugyanis pillanatok alatt leveszi a lábáról a vásárlókat. Elég néhány fröccsenés ebből a permetből és tutira egész nap körbeleng majd ez az egyedi illat. A rózsaszín csomagálos és a gyönyörű arany fedél meg már csak hab azon a bizonyos tortán. 

The Body Shop White Musk® Flora Eau De Toilette

A The Body Shop illatai mind a megfizethető kategróiába tartoznak, mindegyiket érdemes is kipróbálni. A White Musk Flora különösen klasszikus illat, ha minimalista parfümöt keresel, akkor ez lehet számodra a nyerő. A virág és a pézsma csodálatos egyensúlya igazán nőiessé teszi ezt az illatot, szóval, ha tipikusan ilyet keresel, akkor megtaláltad. 

(via)