Bár a legtöbb üzlet, webshop november 24-én fogja a legnagyobb akciót kínálni, már most sok termék árát csökkentették. Például ezt a népszerű designer parfümöt is olcsóbban szerezheted be, ami a csodás illata mellett még a polcon is szépen mutat. 

Imádják a nők ezt a designer parfümöt 

Nem titkolózunk tovább, eláruljuk, hogy a Vera Wang Princess Eau de Toilette illatát vásárolhatod meg akciósan. A Vera Wang parfümje évek óta nagyon népszerűnek számít, nem véletlenül. Csodás üvegben árulják, ami dísze lehet bármelyik hálószobának. 

A parfümben található vanília, tavirózsa, barack és mandarin, emellett számos gyümölcsös, virágos jegy. Az összetevők nagyon kellemesen keverednek, így egy finom, nőies illat lesz a végeredmény. Bár Eau de Toilette, ez nem jelenti azt, hogy hamar elillanna. 

Ha szeretnéd kipróbálni a Vera Wang népszerű illatát, most itt a lehetőség. Az Amazon Black Friday akciójának köszönhetően mindössze 20 fontért megrendelheted. Nem árt sietni, mivel hamar elfogyhat. Ha esetleg már nem találod a parfümöt, érdemes megnézni a csomagot is, azt 36 fontért rendelheted meg innen.  


Via