A jázminos parfümöket a világ legjobb illatai között tartják számon a szakértők: nem olyan tömények és vattacukrosak, mint az édes parfümök; karakteresebbek, mint a púderes illatok; de mégsem olyan virágos feelingűek, mint a rózsás parfümök. Épp ezért, most összegyűjtöttük a 2024-es év legmenőbb jázminos parfümeit, hogy még most, a tavasz beköszönte előtt tudd kipróbálni őket a parfümériákban! 

Gucci Flora Gorgeous Jasmine Eau de Parfum

Laza, könnyed, megnyugtató és az egész illat olyan harmonikus a Gucci Flora Gorgeous Jasmine-ben. Ráadásul van benne egy kis bors és mandarin, ami miatt a legszívesebben beleharapnánk a parfümbe! Azért azt nem ajánljuk! 😊 Az viszont biztos, hogy egy nagyon hipnotikus illatról van szó, ami úgy megragad benned, hogy ha megszagolod és tetszik, mást már nem akarsz majd venni.

Gucci Flora Gorgeous Jasmine EdP 30 ml/33 790 Ft (Douglas.hu)
Gucci Flora Gorgeous Jasmine EdP 30 ml/33 790 Ft (Douglas.hu)

Chloé Nomade Jasmin Naturel

Nomád, boho üvegcséje ellenére egy kifejezetten vidám és melengető parfümről van szó, ami egy pillanat alatt jókedvre derít! Ez valószínűleg a benne lévő egyiptomi jázmintól van, amit egy cseppnyi kis datolyával, körtével és vaníliával fűszereztek meg a készítők. A jázminos illatok között a gyümölcsösebb élmezőnyben mozog ez a parfüm, szóval ez egy hétköznapokra és a mindennapi alkalmakra is viselhető parfüm. 

Chloé Nomade Jasmin Naturel EdP 30 ml/32 790 Ft (Douglas.hu)
Chloé Nomade Jasmin Naturel EdP 30 ml/32 790 Ft (Douglas.hu)

BURBERRY HER ELIXIR

Gyümis (málna + áfonya + ribizli) és virágos (jázmin + ibolya) illattal rendelkezik ez a parfüm, ami első szaglásra nem is tűnik jázminosnak, inkább trópusi-egzotikus illatnak. Aztán egy perc múlva, a bőrödön kezd már kijönni a jázmin és a nap végéig ezt az illatot fogod érezni. Édes, jellegzetes, harapnivaló! Mások is egyből meg fogják érezni rajtad, olyan intenzív leszel tőle. 

Burberry Her Elixir EdP 30 ml/35 290 Ft (Douglas.hu)
Burberry Her Elixir EdP 30 ml/35 290 Ft (Douglas.hu)

GIVENCHY L'INTERDIT 

A L'interdit parfümök arról híresek, hogy nagyon jók és titkos izgalomba hoznak – ezt mi is borítékolhatjuk! Képzeld el egy fás parfümöt, amit jázminnal kombinálnak. Fanyar és csábító jellege van, ami szexis és magabiztos nőknek való. Nagyon erőteljes illat, a pasid is imádni fogja, ha van. Ha meg nincs, csak fújd ezt magadra és máris lesz, annyira pasifogó mágnes ez az illat! 

Givenchy L'Interdit EdP 30 ml/36 290 Ft (Douglas.hu)
Givenchy L'Interdit EdP 30 ml/36 290 Ft (Douglas.hu)

Yves Saint Laurent LIBRE

Még mindig nem találkoztunk egy olyan nővel sem, akinek ne tetszett volna ez a jázminos-vaníliás illat. A Dua Lipa által reklámozott Libre, a szabad nők illata teljesen addiktív! Talán pont ezért örvend olyan nagy népszerűségnek a TikTokon is. Röviden: szagold meg, ha még nem próbáltad, de az EdP-t, mert az a tömény parfüm, az EdT kicsit gyengédebb, kevésbé intezív változat! 

Yves Saint Laurent Libre EdP 30 ml/35 990 Ft (Douglas.hu)
Yves Saint Laurent Libre EdP 30 ml/35 990 Ft (Douglas.hu)

Via