Egy parfüm népszerűségét sok dolgok befolyásolja. Elsőként is a legfontosabb az illat, de a marketing, a jó kampány, és a reklámarcok is fontosak. Nem véletlen, hogy a Chanel Nr. 5 évtizedek óta felkapott. Ha kíváncsi vagy az aktuális kedvencekre, mutatjuk! 

Prada Paradoxe Eau de Parfum

Egy kifejezetten új illat, ami pár évvel ezelőtt robbant be. A Prada parfümjét az innováció teszi egyedülállóvá, hiszen újratölthető, és fenntartható anyagokból készült a csomagolás. Az illata sokak szerint olyan, mint a boldogság és a szabadság keveréke. Megtalálható benne a körte, a mandarin, a fehér pézsma és a borostyán. Kifejezetten egy virágos, frissítő illat

Maison Margiela Replica Under the Lemon Trees

A Maison Margiela Replica kollekciója hihetetlenül változatos és népszerű. Az Under the Lemon Trees pontosan olyan, mint egy mediterrán vakáció. Egy citrusos illat, amiben megtalálható a koriander, tealevél és a fehér pézsma. 

Chanel Coco Mademoiselle

A Coco Mademoiselle egy szexi, nagyon bársonyos illat. Ha ez nem lenne elég, akkor eláruljuk, hogy régóta ez a Chanel egyik legkeresettebb parfümje. A fűszeres pacsuli, zamatos narancs és a rózsa illata nagyon friss elegyet alkotnak

Gucci Guilty Pour Femme

Az ikonikus Gucci Guilty újabb verziója pontosan olyan csábító, mint az eredeti, de sokkal szenvedélyesebb. Mediterrán, kellemes elegy, megtalálható benne a bergamott és rózsabors, melyek remekül kiegészítik egymást. Nagyon tartós, szexi illat, amit egész nap viselhetsz. 


Via