Nem is olyan régen Victoria Beckham saját parfümkollekciót dobott piacra. Elárulta, hogy régóta imádja a különleges elegyeket, innen jött az ötlet is. De nem csak a saját kollekciójáért rajong, mivel kiderült, hogy mi a kedvenc illata! 

Ezért a parfümért rajong Victoria Beckham 

Victoria korábban már mesélt róla, hogy nagyon fontosak számára az illatok. Régóta szeretett volna saját parfümöket alkotni, de valahogy mindig túlságosan személyesnek gondolta. Végül rászánta magát a dologra, és megjelentek az illatai. Mindegyiket nagyon szereti, erről egy interjúban mesélt. 

De Posh nem csak a saját parfümjeiért rajong, mivel sok különleges illata van. Nem sajnálja a pénzt a drágább parfümökre, az egyik kedvence a Vilhelm Parfumerie Room Service Eau de Parfum nevű illat. 

A parfüm nem olcsó, mivel 145 fontba, vagyis nagyjából 62 ezer forintba kerül. Nagyon különleges, megtalálható benne a mandarin nektár, a szeder, az orchidea, a bambusz, az ibolya és a borostyán. A pézsma és a szantálfa jegyei pedig igazán tartóssá, különlegesség teszik az illatot. 


Via