Már megszokhattuk, hogy Victoria Beckham gyakran üzen a rajongóknak az Instán keresztül, most az iskolai zaklatásra hívta fel a figyelmet. 

Victoria Beckham emiatt aggódik a lányáért

Manapság egyre többször szólalnak fel a celebek az internetes zaklatás és az iskolai zaklatás kapcsán. Sokan megnyíltak az elmúlt időszakban, és elárulták, hogy az iskolában csúfoltak vagy éppen zaklatták őket. Sajnos ez a dolog még manapság is gyakori, ezért is posztolt Victoria Beckham. 

Írt egy posztot, amiben elárulta, hogy nagyon büszke a lányára, amiért olyan kedves mindenkivel. Emellett felfedte, hogy őt korábban rendszeresen zaklatták az iskolában. Feltöltött egy interjút is, amiben az átélt bántalmazásokról beszél. 

Sokat zaklattak. Gyakran beszélek erről Harperrel. Azt mondom, tudod, ha egyedül van egy kislány a játszótéren, az a kislány mami volt, és ez fáj. Nagyon könnyűnek találja a barátkozást. Nekem nem volt az. Ilyenkor azt mondom, menj és beszélj azzal a kislánnyal

– mesélte. 

Victoria számára nagyon fontos az iskolai zaklatás, hiszen gyerekként nehéz volt beilleszkednie. Éppen ezért szólal fel a témával kapcsolatban, hiszen nem szeretné, hogy a lánya hasonló dolgokon menjen keresztül. A celeb posztjára nagyon sok reakció és komment érkezett, sokan kiemelték, mennyire jó, hogy felszólal az iskolai zaklatásokkal kapcsolatban. 


Via