A Netflix négy epizódból áll dokumentumfilmet készített David Beckham életéről, amihez interjúkat is vettek fel a focistával és Victoria Beckhammel. Az epizódokban a foci mellett beszélnek a magánéletükről is. 

Ez volt Victoria Beckham életének legnehezebb időszaka 

David Beckham 2003-ban szerződést írt alá a Real Madriddal, ami azzal járt, hogy Spanyolországba kellett költöznie. A focista egyedül költözött Madridba, mivel Victoria és a gyerekek Angliában maradtak. A költözés már eleve megviselte minkettőjüket, emellett David nehezen élte meg, hogy egy olyan országban volt, ahol még a nyelvet sem ismerte megfelelően. 

Ezután robbant ki 2004-ben a megcsalási botránya. Rebecca Loos, aki David asszisztense volt azt állította, hogy viszonyt folytatott a sportolóval. Egyszer lefotózták őket egy éjszakai klubban, majd David elbocsátotta a nőt, ám Rebecca interjút adott a News of Wordnek, ahol a kapcsolatukról beszélt

Azt állította, hogy nagyon bensőséges a kapcsolata a sportolóval és David csodás szerető. Bár David végig tagadta a vádakat, a pletyka elindult, az angol lapok pedig címoldalon számoltak be az állítólagos viszonyról. Victoria a dokusorozatban beszélt először arról, miként élte meg a megcsalással kapcsolatos híreket. 

Ez volt a legnehezebb időszak, mert úgy éreztem, ellenünk van a világ. Egymás ellen fordultunk, ha teljesen őszinte akarok lenni

– elárulta, hogy nehéz volt ez az időszak. Megnehezítette a dolgokat a távolság, és az, hogy nem tartottak össze. 

Volt néhány szörnyű történet, amiket nehéz volt kezelni. Ez volt az első alkalom, hogy rám és Victoriára ekkora nyomás nehezedett a házasságunk során

– mondta David. A beszélgetések során azt is elmesélte, akkora volt rajta a nyomás, hogy néha fogalma sem volt, miként fog kimenni a pályára és játszani. 

A spanyolországi időszak tehát nehéz volt, David azt is elismerte, hogy fogalma sincs, hogyan vészelték ezt át. A feszültség már csak akkor enyhült köztük, amikor Los Angelesbe igazolt a focista.
 

Via