A David Beckham életéről szóló dokusorozat után ismét reflektorfénybe került Victoria Beckham és David megismerkedése. Sokan így vették észre, hogy a divattervező az elmúlt évek során számos eljegyzési gyűrű viselt. 

Ezek Victoria Beckham legszebb eljegyzési gyűrűi 

1998-ban jelentette be David és Victoria Beckham, hogy a focista megkérte az énekesnő kezét. A nagy kérdést egy 3 karátos marquise csiszolású gyémánttal tette fel. Ami akkor nagyjából 200 ezer fontba, vagyis 90 millió forintba került. A sztárpár végül 1999-ben házasodott össze, az eljegyzés évében Victoria még csak ezt a gyűrű viselte, de már 2001-ben feltűnt egy új ékszer a kezén. A megszokott eljegyzési gyűrűjét egy gyémántokkal kirakott ékszerre cserélte, a kollekciója pedig azóta csak nő

David Beckham összesen 15 eljegyzési gyűrűt vásárolt eddig a feleségének, volt olyan időszak, hogy minden évben vett egy újabb ékszert. Victoria gyűjteményében rengeteg drágakő megtalálható, van gyémánt, smaragd, rubin és zafír is. A gyűrűkben azonban közös, hogy mindegyik nagyon elegáns és időtálló. 

A gyűjtemény egyik legértékesebb darabját 2005-ben viselte először, ennek a becsült ára 4 millió font. Ez egy körte csiszolású gyémánt, aminek a mérete 17 karát. A hatalmas gyémántot főként 2005-ben hordta, azóta szinte nem is lehet rajta látni. 2006-ben már egy sokkal kisebb gyémánttal az ujján mutatkozott, aminek sárga volt a színe, a következő évben pedig egy smaragd kővel díszített ékszerrel jelent meg. 

Victoria gyűjteménye tehát hatalmas, legutoljára pedig 2016-ben bővült, azóta egy sárga gyémánttal díszített gyűrűt visel, amin még sok apróbb drágakő található. A többi ékszerhez képest egy olcsóbb darab, mivel a becsült ára 1,2 millió font. Nem tudni, hogy miért cseréli le folyton az eljegyzési gyűrűjét, mindenesetre a rajongók már várják az újabb darabot. 


Via