Akárcsak a tavalyi évben, idén is divatosak lesznek a menő retro frizurák! A 2000-es évek egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő frizurája (a Spice Girls tagjai és Britney Spears által is sokat viselt) félig lent-félig lent haj az idei legmenőbb haj, amire a sztárok már most teljesen rákattantak! Most mi is megmutatjuk hogyan viseld és hogyan tudod magadnak elkészíteni akkor is, ha nem a vörös szőnyeges eseményekre vagy hivatalos!

2024 legmenőbb frizurája a félig fent-félig lent haj

A félig fent-félig lent haj olyan, mint amilyen a neve is: egyszerű és magától értetődő, de ez cseppet sem von le az értékéből. Rendkívül könnyen meg lehet valósítani, mert semmi más nem kell hozzá, csak egy kis hajgumi/hajcsat és figyelem. Fogadjunk, hogy akár már 5 perc alatt is meg tudod csinálni magadnak ezt a laza kontyos frizurát! 

Csak annyi a dolgod, hogy az arcodat keretező tincsek közül egyet vagy néhányat elöl hagysz, a többet pedig hátra kötöd kontyban gumival, vagy hátracsatolod hajcsattal. Eligazgatod hátul, aztán az első tincsekre koncentrálsz. Kifésülheted, ha akarod vagy be is sütheted, göndörítheted őket, de egy kis hajfixszel is szuperül fognak kinézni. Nagyjából ennyi is lenne a történet. 

A sztárok már csak ezt a frizurát viselik a vörös szőnyegen

Szóval, a furcsa elnevezés (ennél találóbbat nem találtunk 😄) ne tévesszen meg: ez a frizkó tényleg nagyon tuti, nem hiába hordja most egy csomó sztár! Az Imádlak utálni premierjén például a trendi Sydney Sweeney is ilyen frizurával jelent meg, ami elképesztően jól állt neki. Pedig ha valakinek van szép hosszú haja, az ő! 

De még Sydney is inkább erre a félig fent-félig lent hajra szabazott a kibontott frizura mellett, annyira menő ez a hajtrend. Hailee Steinfeld legutóbb a 2024-es Golden Globe-díjátadón viselte így a haját, Khloé Kardashiant és Sabrina Carpentert pedig már hetek óta nem lehet más frizkóval látni, csak ezzel! Hát nem szuperül néz ki az összes csajon? 

Csak próbáld ki, akár egy első, akár több tinccsel is addig, amíg megtalálod a neked legjobban álló verziót. Ha félsz attól, hogy elmozdulna a frizurád és tök k.o. lenne a végeredmény, akkor csak használj fixáló sprayt, ami biztosan fogja tartani a hajadat. Adj neki egy esélyt: idén ez lesz a legmenőbb frizura!

Szavazás

Via