Most, hogy mindenki kedvenc Teenage Dreams énekesnője visszatért, egy nem akármilyen Instagram poszttal köszöntötte a nyarat! Katy Perryt (akit főként különleges frizuráiról és a trenddiktáló ruhadarabjairól ismerhetünk), egy olyan természetes hatású, nyárias stílusú hajjal fotóztak le, ami láttán azonnal megdobbant a szívünk. Ugyan ki ne akarna egy szexisen laza frizurát a nyárra?

Az amerikai énekesnő a képen is látható magas kontyú, arcot légiesen keretező frizurára esküszik idén nyáron, amit hajszobrásza, Jesus Guerreo álmodott meg neki – mi pedig nem győzzük csodálni! A menő frizurát viszont nemcsak profi fodrász tudja megvalósítani, hiszen pár könnyű lépésben te is könnyen elsajátíthatod otthon! Lényegében nem is kell hozzá más, csak egy jó fésű, egy hajgumi, néhány hajcsat és egy fixáló hajspray.

Így készült Katy Pery könnyed és nyárias „tinkerbell” kontya!

1.

Először is alaposan fésüld ki a hajadat, majd válaszd szét az arcodat keretező hajfonatokat a hajzuhatagod többi részétől.

2.

A hajad hátsó részét csomózd fel olyan magasra, ami még jól áll. Figyelj rá, hogy jó alaposan legyen rögzítve a kontyod, szükség esetén használj hullámcsatokat!

3.

Az arcodat keretező fonatokat válaszd szét középen és sodord őket össze az ujjaiddal!

4.

A kész tinkerbell kontyot még természetesebbé teheted, ha kihúzol néhány rakoncátlan tincset a frizurádból, majd jó alaposan fixáld le hajsprayvel!

5.

Kész is a frizura, ami légies, könnyed és soha nem esik szét! Tökéletesen fogsz ezzel a hajjal kinézni a legnagyobb nyári melegben, de a koncertekre és a különböző fesztiválokra is szuper, hiszen így a hajkoronád egy pillanatra sem fogja megzavarni a bulizást! 

Via