Az elmúlt néhány hónapban tornádóként söpört végig a világon az ún. függöny frufru trend. A világsztárokról kezdve, az influencerken át egészen a hétköznapi lányokig mindenki odáig van ezért a tecnkikáért, jelenleg pedig a csajszik jelentős része előszeretettel vágatja is magának. Viszont gondoltad volna, hogy Katalin hercegné volt az, akinek mindenkinél előbb volt függöny frufruja? 

Úttörő 

Bizony, a hercegné ugyanis néhány évvel ezelőtt, 2015-ben ilyen frizurával mutatkozott, s bár a trendet akkor nem kapták fel ennyire, mostanra viszont gyakorlatilag mindenki Katalin nyomdokaiba lépett. A walesi hercegnéről egy rendezvényen készült akkoriban pár felvétel, ahol jól látható a csodás függöny frufruja, amiért ma szó szerint egy egész világ bolondul. 

Íme Katalin frufruja: 

Getty Images/Samir Hussein

Miért imádják annyian? 

A függöny frufrut talán azért imádják annyian, mert rendívül könnyen kezelhető, sőt akár vágás nélkül is kivitelezhező. Errőt itt, a Cosmo oldalán is írtunk, hiszen megmutattuk, a TikTok menő fodrásza, Maria Aiello hogyan készítette el magának 2023 legnagyobb trendjét anélkül, hogy egyetlen tincset is levágott volna a hajából. A függöny frufrut persze előszeretettel vágatják maguknak a világsztárok is, Kim Kardashian és Jenna Ortega is esküszik rá, mert annyira csodálatos. Ráadásul attól függően, hogy milyen hatást szeretnél elérni, többféle hosszúságban is kérheted a fodrászodtól. A rövidebb a szemeidet hangsúlyozza, míg a hosszabb az orca és a száj területeire hívja fel a figyelmet.  Katalin hercegnének egyébként már nincs ilyen frufruja, de őszintén szólva mi nem bánnánk, ha újra hasonlót vágatna magának, mert hihetetlenül jól állt neki. 

(via)