Sokak szerint Katalin hercegné a királyi család legjobban öltözött tagja. Ezzel nehéz lenne vitatkozni, hiszen a walesi hercegné ruhatára igazán izgalmas, klasszikus, mégis időtálló. Remekül keveri a luxusdarabokat, a fast fashion ruhákkal. Ennek ellenére vannak, akik megkérdőjelezik a stílusát. 

Katalin hercegné ékszerei nem nyűgözték le a szakértőt

A hercegné stílusáról Suzy Menkes, a Vogue egykori szerkesztője beszélt egy műsorban. A nő kemény kritikával kezdte, mivel elmondta, hogy szerint Katalin hercegné kicsit sem értékeli, hogy a királyi ékszergyűjteményből szinte bármit felvehet. 

A walesi hercegné egy kissé csalódást kelt az ékszerekkel kapcsolatban. Azt a benyomást kelti, hogy csak akkor veszi fel, ha feltétlenül muszáj. Elképzelem, ahogy gyönyörűen néz ki az egyik ruhában a színfalak mögött, majd elhúzza a száját, mintha azt mondaná: „Viselnem kell ezt?”

Suzy Menkes elárulta, hogy az esetek többségében látszik, nem szívesen viseli az adott darabot. Talán épp ez lehet az oka, hogy alkalmanként kifejezetten olcsó ékszereket választ, ahelyett, hogy a királyi gyűjteményből válogatna. Arról is beszélt, hogy láthatóan Kamilla királyné sokkal otthonosabban mozog az ékszerek világában, felnőtt a feladathoz, és büszkén viseli a drágaköveket. 

A szakértő szerint Katalin hercegné láthatóan nem rajong az ékszerekért, éppen ezért kétséges, hogy mennyi történelmi darabot fog viselni a jövőben. Úgy véli, hogy Katalin hercegnét nagyon ritkán fogják az emberek drámai ékszerekben látni, inkább megmarad az egyszerűbb stílusnál.


Via