A fél világ szeretné megtudni, milyen termékekkel is szépül Katalin hercegné, most pedig végre fény derült a kedvenc szájfényének a nevére! Köztudott, hogy a hercegné csak nagyon ritkán visel ajakrúzsokat, inkább a természetes szájszínét szereti kiemelni egy rózsaszínes-barackos tónusú ajakfénnyel. Nemrégiben, a wimbledoni teniszbajnokságon egy óvatlan pillanatban a rajongók el is kapták, amint Katalin hercegné felfrissíti az ajkait, az internet pedig rögtön felrobbant a hercegné kedvenc ajakbalzsama miatt! 

Katalin hercegné állandóan ezt az ajakbalzsamot viseli

Katalin hercegné kedvenc ajakbalzsama nem más, mint a Clarins márka Lip Perfector Shimmer nevű terméke, ami a leírás szerint az ígéri, hogy instant, 3D-s hatással teszi még teltebbé és fényesebbé az ajkakat. Van benne sheavaj, édesgyökér- és vadmangó is, melyek védik és táplálják az ajkakat, a benne lévő olajfa-kivonat pedig már két használat után rendbe hozza a száraz, kicserepesedett szájszéleket. Jól hangzik, ugye?

Clarins Lip Perfector Shimmer ajakfény 7790 Ft
Clarins Lip Perfector Shimmer ajakfény 7790 Ft (Douglas.hu)

Ezek után nem meglepő, hogy Katalin hercegné szinte mindenhova magával viszi ezt az ajakbalzsamot, amiből neki a 05-ös, azaz a Candy Shimmer árnyalat a kedvence. Van még egyébként öt másik árnyalata ennek a szájfénynek, ám az összes többi kicsit világosabb vagy kicsit lilásba hajló, sötétebb tónusú, ezért nem is kérdés, hogy Katalin hercegné a legszebbet választotta.

Szerencsére Magyarországon is megvásárolható ez a csodás színű, természetes és ápoló anyagokat tartalmazó ajakbalzsam, amit szinte minden parfümériában és a nagyobb, high-end termékeket forgalmazó drogériákban is lehet kapni 7790 forintért.

Szavazás

Via