Az elmúlt években Katalin hercegné kész szépségikonná vált: a kedvenc rúzsától kezdve az egészséges étrendjén át szinte minden olyan apró dolgot tudni akarnak róla a rajongók, amitől olyan szép és kirobbanóan sportos formában van! A hercegné hajáról is kész ódákat zengenek és szó, mi szó, tényleg sokat törődik a hajával, ám a megfelelő, magas minőségű termékek nélkül biztos nem lenne olyan csodálatos a hajkoronája. Szerencsére nemrég kiderült, hogy milyen samponnal is mossa Katalin hercegné a haját, szóval neked is lehet olyan samponod, mint az övé! 

Katalin hercegné samponja drága, de állítólag nagyon megéri az árát

Sejthető volt, hogy Katalin hercegné nem párszáz forintos hajápolási szereket használ, ahogyan az is, hogy nem sok figyelmet szentel az alternatív hajmosási módszereknek sem, ám azt eddig nem lehetett tudni, pontosan milyen sampontól is olyan szép a haja. Most viszont kiderült!

Kérastase Bain Oléo-Relax Sampon 10 300 Ft/250 ml
Kérastase Bain Oléo-Relax Sampon 10 300 Ft/250 ml 

Katalin hercegné nem használ mást, mint a Kérastase Bain Oléo-Relax nevű samponját, amit a professzionális Kéraste szalonokban és a webshopokon keresztül Magyarországon is be lehet szerezni, kb. 10 300 forintos áron (250 ml). Drága, főleg a drogériás samponokhoz képest, ám ha a hercegné használja, biztosan ez az egyik legjobb sampon, ami a világon létezik!

De mit tud ez a drága sampon, amit a többi drogériás nem?

Azon az alapvető dolgokon kívül, hogy tisztít, megszabadít a korpától és a zsíros fejbőrtől, állítólag még csomó más mindenre is hatásos ez a sampon. Többek között azt ígéri, hogy a friss hajmosás hatása még nyáron, a 80%-os páratartalomban, 24 óra elteltével is érezhető (tehát, nem kell mindennap használni), emellett volument is ad, azaz dúsítja a hajat.

Ez a Kérastase sampon ráadásul hihetetlenül fényesíti is a hajat és olyan professzionális összetevők vannak benne, amit általában csak egy fodrászos látogatás alkalmával tapasztalhatunk meg. Kisimítja a rakoncátlan tincseket, egységesíti a hajat, elképesztő ragyogást ad, szóval olyan igazi szupermodelles/hercegnés hajkoronát ígér, amiről mindannyian álmodunk. Persze, közel sem biztos, hogy minden nő haját szebbé teszi ez a sampon, hiszen más hajtípus más sampont kíván meg, ám ha Katalin hercegné erre esküszik, legalább egyszer mindenképpen érdemes kipróbálni ezt a sampont.

Via