Katalin hercegné mindig fantasztikusan néz ki, ami nem meglepő. A hercegné nagy hangsúlyt fektet a szépségápolásra, az egészséges életmódra és az öltözködésére is, ami meglátszik rajta. Szinte nincs olyan fotó, ahol ne festene tökéletesen a hercegné! Nemrégiben pedig új frizurát is villantott, ami egyszerűen fantasztikusan áll neki!😍

Katalin hercegné új frizurája maga a tökély

Katalin hercegné gyermekkora óta hosszú, sötétbarna hajkoronával büszkélkedhet, amit akkor még sem változtatott meg, mikor bekerült a brit királyi család tagjai közé és Vilmos herceg felesége lett. Ez persze teljesen érhető, hiszen a hercegné  természetes haja is gyönyörű, néha azonban szereti felturbózni azt egy kis újdonsággal: tegnap például egy egészen új hajkoronát villantott. Mutatjuk is hogyan fest most Katalin hercegné új frizurája! 

Hát nem bámulatos? A hercegné a nyári szabadsága alatt valamivel rövidebbre, meneteles fazonra vágatta a haját, ami több volument adott a hajkoronájának, mint korábban, húsabb hatást érve ezzel. Katalin hercegné ezenkívül a hajszínét is felfrissítette: a hideg tónusú sötétbarna haját ugyanis melegebb árnyalatokkal dobta fel, ami remekül áll neki!

Tökéletesen festett az egész királyi család

A képeket egyébként a tegnapi nap folyamán készítették az udvari lesifotósok, mikor Katalin hercegné és Vilmos herceg beiratták a gyermekeiket az új iskolájukba, a luxuskategóriás intézménynek számító Lambrock Schoolba.

Via