Nagyon úgy tűnik, hogy Sarolta hercegnő akár egy teljesen átlagos életet is élhet majd, ha felnő! Kiderült, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg számára fontos, hogy a kislányuknak legyen majd egy normális munkája, és ne csak a királyi kötelezettségekkel teljenek a mindennapjai. 

Úgy hallottam, hogy a walesi herceg és hercegné azt akarja, hogy a hét éves Sarolta azzal a tudattal nőjön fel, hogy normális munkája lesz, és nem főállású dolgozó tagja lesz a királyi családnak

–  árulta el korábban egy bennfentes.

György hercegre is próbálnak odafigyelni

Katalin hercegné és Vilmos herceg nagyon figyelnek arra, hogy György hercegnek normális gyerekkora legyen, de közben próbálják felkészíteni arra, hogy bizony egyszer ő lesz a brit uralkodó. György herceg tisztában van vele, hogy milyen komoly feladat vár rá egyszer, de azt nem tudni, hogy tudja-e mennyi áldozattal is fog járni ez, hiszen az ő esetében elképzelhetetlen, hogy főállásban valamilyen más munkát vállaljon.

Egyre népszerűbb ez a szemlélet a királyi családban

Nem Sarolta hercegnő lenne a királyi család első tagja, aki valamilyen hétköznapi munkából tartaná fel magát. András herceg lányai, Eugénia és Beatrix hercegnők nem dolgozó tagjai a királyi családnak, ami azt jelenti, hogy támogatást sem kapnak, és nem kapnak fizetést. A két hercegnő saját állást vállal. Eugénia hercegnő egy művészeti galéria igazgatója, míg Beatrix hercegnő pedig egy technikai vállalt alelnöke. A két nővérnek ennek ellenére részt kell venniük a fontos eseményeken. 

Via