Pár nappal ezelőtt György hercegről készült pár fotó, amikor meglátogatta a népszerű Eton magániskolát. Az intézménybe járt Vilmos herceg is, illetve számos tagja a királyi családnak. Nagyon úgy fest, hogy később Sarolta hercegnő is ebben az iskolában folytathatja a tanulmányait, ezzel pedig történelmet írhat. 

Sarolta hercegnő itt folytathatja a tanulmányait

Sokakat meglepett, amikor György herceg a szüleivel együtt ellátogatott az Eton magániskolába, hiszen még csupán 9 éves. Az intézmény 13 éves kortól fogad tanulókat, kizárólag fiúkat, legalábbis eddig ez volt a szabály. Ám nagyon úgy fest, hogy a jövőben ez megváltozik, mivel sokak szerint Sarolta hercegnő is ebben az iskolában tanulhat a jövőben. 

Korábban Vilmos herceg és Katalin hercegné is elárulták, hogy azt akarják a gyerekek ugyanabba az iskolába járjanak. Jelenleg a Lambrook iskola tanulói, ami közel van az otthonukhoz. Nagyon úgy fest, ezt nem szeretnék megtörni, ami azt jelenti, hogy Sarolta hercegnő az Etonben tanulhat majd. A magániskola vezetése már többször beszélt arról, hogy a megfelelő időben már lányokat is fel fognak venni. 

A gyerekeknek 10 éves korukig kell jelentkezniük az iskolába, nagy valószínűséggel ezért járt György herceg az intézményben. Pár hónap múlva 10 éves lesz, így dönteni kellett a jövőjéről. 

Sokan izgatottak

Ha Sarolta hercegnő pár év múlva felvételt nyer az Eton magániskolába, akkor az azt is jelenti, hogy megnyílik a kapu a lányoknak. A hírnek sokan örülnek, hiszen az intézmény nagyon jónak számít az Egyesült Királyságban, ez pedig hatalmas lépés lenne.

A szakértők szerint egyértelmű a dolog, hiszen Katalin hercegné nem szeretné szétválasztani a gyerekeket, így nagy valószínűséggel ezekről a dolgokról is egyeztettek a találkozón.  


Via