Vilmos herceg és Harry herceg kapcsolata korábban nagyon szoros volt, de mióta megjelent a Netflix dokusorozata, és Sussex hercegének a könyve, a testvérek kapcsolata végképp megromlott. Erről maga Harry beszélt. Most az is kiderült, hogy vannak dolgok, melyeket a Vilmos és Katalin képtelenek megbocsátani. 

Harry herceg szeretne kibékülni a családjával 

A könyv kapcsán adott interjúk során Sussex hercege elárulta, hogy ő nyitott arra, hogy rendezze a konfliktusokat a családjával. Ezek után meghívást kapott a koronázásra, de nem maradt sokáig, így nem is találkozott valójában a rokonaival. Most Tom Bower, a királyi család egyik szakértője elárulta, hogy Harry felkereste a testvérét, de elutasítást kapott válaszul. 

Azt hiszem, Harry ajánlatát végül elutasítják. Kétlem, hogy Vilmos és Katalin meg tudna bocsátani Harrynek. Nem hiszem, hogy visszatérhet – annyi kárt okozott a családnak, és most az aggodalomra ad okot, hogy ha visszatér, még tovább ronthatja. 

Az információk szerint Harry herceg szeretett volna kibékülni a testvérével, és fontolóra vette azt is, hogy egy időre visszatérjen Londonba. Ha Károly király beleegyezik, akkor szívesen dolgozna a királyi családnak. Tom Bower szerint ebbe Vilmos és Katalin sosem egyeznének bele, hiszen mindkettőjüket támadta a Tartalék című könyvében. 

Meghan Markle sem örül az ötletnek 

A szakértő szerint Harry herceg ötletét nem csupán a királyi család, de Meghan Markle is elutasítja. A dokusorozatból kiderült, hogy sosem érezte magát jól a családban, és a média is nagyon zavarta. Emellett Amerikában sokkal szabadabb élete lehet. 

Azt hiszem, Meghan megrémült Harry javaslatától. Nem áll közel Vilmoshoz és Katalinhoz, és véleményem szerint London csak egy lépcsőfok volt számára. Szerintem az utolsó dolog, amit tenni szeretne, az az, hogy visszatér Angliába, hogy egy kicsi, nyüzsgő lakásban éljen a Kensington-palotában.

A szakértők szerint Meghan Markle-nek nagy tervei vannak, mivel leszerződött az egyik legnagyobb ügynökséggel Hollywoodban. Szeretne saját műsorokat, filmeket készíteni, így nagy valószínűséggel nem akar ismét a királyi család dolgozó tagja lenni. 


Via