A királyi családban elvárás a szép, rendezett és tartós frizura, így a nyilvános megjelenések előtt Katalin hercegné haját mindig fodrász készíti el. De nem csupán a kontyokra figyel, mivel most kiderült, milyen technikával festi a tincseit. 

Katalin hercegné hajfestési trükkjét bárki kipróbálhatja 

Wales hercegnéjének barna a haja, de már évek óta festi a fodrásza. A frizurája korábban kifejezetten egységes volt, de az utóbbi hetekben változást vettek észre a rajongók. Sokak szerint a fodrásza változtatott a bevált technikákon és kipróbált valami mást. 

A szakértők szerint egyértelmű, hogy Katalin hercegné haja a babylights technikával készül az utóbbi időben. Az alapszínben vannak világosabb tincsek, melyek szépen beleolvadnak, mégis melegebbé teszik az egész festést. 

A babylights előnye, hogy kifejezetten visszafogott, a világosabb részek finoman jelennek meg a hajban, nincs éles átmenet. Ettől pedig nagyon természetes lesz a frizura. Fontos, hogy a tincsek csak egy vagy kettő árnyalattal legyenek világosabbak, mint az eredeti hajszín, így érvényesül majd a legjobban. Megfelelő utókezeléssel lezárhatóak a részek, vagyis nem változik meg a színe a hajnak, így sokáig szép marad a festés.  


Via