2023 legnépszerűbb hajtrendje egyértelműen a függöny frufru, amit az elmúlt pár hétben egy halom sztár vágatott magának:  Jenna Ortega, Megan Fox, Taylor Swift és Kim Kardashian is kipróbálta ezt a menő hajviseletet, de mindannyian levágták a hajukat hozzá. Ezzel az új, fantasztikus TikTok-trükkel viszont még egy tincset sem kell levágnod ahhoz, hogy ilyen fantasztikus frufrud legyen! 

Függöny frufru olló nélkül? Nem para!

A TikTok menő fodrásza, Maria Aiello gondolt egyet és ki akarta próbálta az új hajtrendet, a szuper függöny frufrut! A gond csak az volt, hogy egy tincset sem akar levágni a hajából, de a csajszi hamar megoldotta a problémát! Már eleve úgy szárította be a haját, hogy a végeredmény egy lépcsőzetes, oldalt leomló frizura legyen, ami egy kis hajspray-vel fixálva tökéletesen imitálja a függöny frufrut.

Csodás eredmény

Bár arról nem beszél, hogy mennyire lesz tartós a végeredmény, hiszen semmivel sem rögzíti a tincseit, ám az biztos, hogy pár órán át garantáltan látványos lesz a végeredmény! A függöny frufru megvalósításához Maria pedig semmi mást nem használt, csak egy bontó fésűt és egy magas teljesítményű hajszárítót, amivel pillanatok alatt új frizurája lett. Mutatjuk is!

Íme, a menő függöny frufrus videó!

Egy másik hack

Maria egyébként itt nem állt meg, egy másik felvételen ugyanis megmutatta, milyen egyszerű módon készíthető el még a függöny frufru, anélkül, hogy vágni kelljen a hajból. Itt semmi egyebet nem használt, mint egy hajgöndörítő kefét. 

Mutatjuk: 

(via)