A Wednesday sztárja, Jenna Ortega pár még piszkosul fiatal, mégis fontosnak tartja a megfelelő arcápolást. A rutinja részét képezi egy pár dolláros arcmaszk is, amit te is könnyedén beszerezhetsz, ugyanis pár dollárért simán a tied lehet. 

Különleges anyag

A rutin egyik eleme egy különleges indiai gyógyító anyag, az Aztec Secret Indian Healing Clay. A  színésznő  az Elle-nek adott interjújában beszélt arról, hogy ezt az armaszkot alkalmazza körülbelül hetente egy alkalommal, amit almaecettel összekeverve visz fel a bőrére. Ez az agyagmaszk elképesztő néppszerűségnek örvend, gyakorlatialg vírusként terjed az interneten, ráadásul nagyon olcsón, mindössze 15 dollárért te is beszerezheted az Amazonról. Titka állítólag abban rejlik, hogy 100 százalékban természetes kalcium-bentonit agyagból készült.

Erre esküszik Jenna Ortega

Tipikus használat esetén hetente egyszer elég alkalmazni, maximum 5-10 percig hagyd fent. Felvitel előtt adj hozzá vizet, olajat, vagy ahogy Jenna Ortega is teszi, almaecetet. Ez a maszk rendkívül sokoldalú: alkalmas a pórusok eltömődésének megszüntetésére, de akár alkalmazható a hajon is, tovább a test egyéb területein, sőt még a rovarcsípések enyhítésére is kiváló lehet. 

Rengetegen imádják 

A Wednesday sztárja egyébként nem az egyetlen, aki erre a készítményre esküszik, az Amazon felhasználók ugyanis elképesztő eredményekről számoltak be: 

Ez a cucc egyszerűen csodálatos. Almaecettel keverem, majd felkenem az arcomra és őszintén szólva magam sem hiszem el, de 19 éves korom óta nem nézett ki ilyen jól a bőrőm. 

Egy másik felhasználó pedig így fogalmazott: 

Luxus megfizethető áron. 

Na, mit gondolsz? Te kipróbálod? 😍

(via)