A rajongók már tűkön ülve várják Jennifer Lopez új albumát, amit az énekesnő már jóval korábban beharangozott. A lemez a This Is Me...Now címet kapta, és a 22 évvel ezelőtti This Is Me...Then című korongjának a folytatása.

Jennifer Lopez: Ez vagyok én... most

Mint az már korábban kiderült, az album leginkább Ben Affleck-ről, és újraélesztett szerelmükről fog szólni, és a tervek szerint 2024. február 16-án jelenik meg.

A lemez körül egyébként óriási a felhajtás, egyrészt mert mindenki kíváncsi arra, vajon milyen titkokat árul el az énekesnő a házasságáról. Másrészt JLo tíz éve nem adott ki nagy stúdióalbumot, így ez igazán hatalmas eseménynek számít az életében.

Sokat várat magára az új album

Az énekesnő még 2022. november 25-én jelentette be, hogy a This Is Me...Then lemez 20. évfordulója alkalmából egy folytatással rukkol elő. Majd egy év múlva, 2023. nyarán elárulta, mi lesz a címe. Aztán újabb fél év telt el mostanáig, amikor is megmutatta az album borítóját és kiadta a lemezről az első számát (Can't Get Enough).

Az albumhoz készült képek brutál szexire sikerültek, sokan pedig a szintén 20 évvel ezelőtti ikonikus zöld szexi Versace ruhát vélik felfedezni benne, amit JLo 2000-ben a Grammy-gálán viselt.

Ha még nem láttad volna JLo új klipjét, mutatjuk:

Via