Imádja a divatot Jennifer Lopez, aki mindig a legújabb trendek szerint öltözik fel. A celebnek van egy kedvenc ruhadarabja, ez a farmer, amit évtizedek óta visel, és valóságos gyűjteménye van menő nadrágokból. Legutóbb egy igazán szokatlan nadrágot kapott fel, amivel magára haragította a rajongókat. 

Nem értik az emberek Jennifer Lopez nadrágját 

Az énekesnő imádja a trendi cuccokat, és a kicsit extrémebb daraboktól sem riad vissza. Követi a divatot, ennak ellenére van egy kialakult stílusa. A ruhatárának az egyik alapja a farmer, amit tényleg évtizedek óta visel. Mindenféle fazonban megtalálható a gardróbjában, most azonban egy igazán szokatlan darabban jelent meg

J.Lo az Acne Studios 620 dolláros farmerját viselte, ami kiakasztotta a rajongókat. A nadrágnak bő a szabása, ezzel nagyon passzol a trendekhez, de a mintája már annál furább. A térde úgy néz ki, mintha valaki elesett volna benne, és kifejezetten koszos hatást kelt.

Tény, hogy designer darab, ennek ellenére nagyon furcsán fest. A piszkos farmer felháborította az embereket, hiszen nem értik, miért adott ki ilyen sok pénzt J.Lo egy ilyen nadrágért. Az Acne Studios nadrágja elég különleges, de nem gondolnánk, hogy trend lenne belőle. 


Via