Öt év után most turnézik először Jennifer Lopez, de több koncertet is töröltek. A rajongók pedig egyre jobban aggódnak az énekesnő miatt, attól tartanak, valami komoly dolog állhat a háttérben.

Jennifer Lopez miatt aggódnak a rajongók

Februárban jelent meg az új lemeze Jennifer Lopeznek, és azt is bejelentette, hogy turnéra indul. Legutóbb 5 éve volt turnén, így érthető, hogy a rajongók már nagyon várták a fellépéseket. This Is Me… Now: The Tour törölt koncertjei augusztus 22-én kezdődtek volna, és 30-án rendezték volna meg az utolsót. 

Váratlanul azonban több dátumot is töröltek, ami megdöbbentette az embereket. A Post megkereste az üggyel kapcsolatban az énekesnőt és a szóvivőjét, de nem adtak magyarázatot arra, hogy miért fújták le a koncerteket. 

A rajongók sem kaptak bővebb tájékoztatást, pusztán annyit közölt velük a Ticketmaster, hogy a koncertek elmaradnak, a jegyek árát pedig visszatérítik. Sokan azonban nagyon csalódottak, ezt a jegyértékesítő-oldalnak is megírták. 

A koncertet törölték, és már napok óta várunk legalább néhány megjegyzésre, de senki sem mond semmi

– üzent egy csalódott rajongó. 

Ez tiszteletlenség a közönséggel szemben! Most még egy másik államban sem tudok új jegyet venni, mert nem tudom, mely városokat mondják le!

– akadt ki egy másik rajongó. 

A rajongók egy része nagyon dühös, amiért nem magyarázta meg Jennifer Lopez, miért mondta le a koncerteket. Mások azonban inkább aggódnak, és attól tartanak, valamilyen komolyabb probléma állhat a háttérben, ami miatt kénytelen volt lemondani a dátumokat. 


Via