Ha bárki szeretné lemásolni Jennifer Lopez stílusát, akkor alaposan bele kell nyúlnia a pénztárcájába. A szupersztár milliókat költ el ruhára, cipőre és ékszerre. Több különleges Birkin táska is sorakozik a gardróbjában, mondhatni már gyűjti őket. A fülbevalókat is imádja, sok designer darabja van, most azonban egy kifejezetten elérhető ékszert viselt. 

Imádják a nők Jennifer Lopez fülbevalóját 

Az énekesnő már évtizedek óta stílusikonnak számít, nők millió inspirálódnak a szettjeiből. Mindig nagyon elegáns, és még a farmert is képes izgalmasan, trendin viselni. A hétköznapi outfitjei is nagyszerűek, nem véletlenül tartják az egyik legjobban öltözött hírességnek.

Kifejezetten szereti az ékszereket, nagyon sok található a gyűjteményében. Imádja a tervezői darabokat, melyek sokszor milliókba kerülnek. Most azonban egy kifejezetten egyszerű és olcsó ékszerrel hívta fel magára a figyelmet. Jennifer Lopez egy 80 dolláros vagyis nagyjából 29 ezer forintos ékszert viselt, amit akár te is megrendelhetsz! 

jennifer-lopez-fulbevalo
Melinda Maria

Jennifer a Melinda Maria márka ékszerét vette fel. Kifejezetten visszafogott, elegáns fülbevaló, amit a hétköznapokon is bármikor lehet viselni. Nem véletlen, hogy a nők annyira imádják! Bár Jennifer ékszere nem annyira olcsó, ennek ellenére könnyedén találhatsz hasonló darabokat. Idén főként a hangsúlyos kiegészítők uralják majd a trendeket, de ilyen alapdarabokra mindenkinek szüksége van! 


Via