Ezt nem láttuk jönni: Jennifer Lopez a lehető legszexibb ruhát vette fel a The Tonight Show-ba, Jimmy Fallon műsorába. Az énekesnő jelenleg This Is Me...Now című albumát és a hozzá tartozó zenés filmjét promotálja. A világsztár a hetet így egy dögös rózsaszín köntösszerű ruhában zárta. 

Ilyen volt

J.Lo rózsaszín ruháját elől kellett megkötni, és az ultramély nyakkivágása még szexibbé tette. Az énekesnő az outfitjét egy hosszú gyémánt nyaklánccal dobta fel, de a gyűrűk sem maradhattak el. Ami a csillogást illeti Jennifer Lopez világosbarna haját derékig érő sellőhullámokban viselte, valamint egy-egy rózsaszín szájfénnyel dobta fel a megjelenését. Az eredmény? Egyszerűen tökéletes! 🥰

Íme, a fotó 

Getty Images/NBC

Visszavonul?

Jennifer Lopez új albuma lényegében egy szerelmi vallomás a férje, Ben Affleck felé. A házaspár 2022-ben mondta ki a boldogító igent, közel 20 évvel az első szakításuk után. Az énekesnőt meginspirálta a szerelmük története, ezért fontosnak érezte, hogy dalok szülessenek belőle. Azonban nemrég arról nyilatkozott, hogy jelenleg azt érzi, lehet ez az utolsó album, amit piacra dob. Azonban jó hír a rajongóknak: a világsztár turnézni is fog, így sokan találkozhatnak vele majd az elkövetkezendő időszakban.

Nemrég egy bennfentes pedig elárulta, hogy J.Lo és Ben Affleck gyerekei nagyon jó kapcsolatot ápolnak egymással. A házaspár számára fontos, hogy békességben és boldogságban neveljék a gyerekeket. 

Via