Megérkezett Jennifer Lopez legújabb filmje, aminek a premierjét most tartották Los Angelesben. Az eseményre Ben Affleck is elkísérte, a sztárpár között még pár csók is elcsattant. 

Így romantikázott Jennifer Lopez és Ben Affleck 

Jen és Ben kapcsolata még mindig lázban tartja a rajongókat. Sokszor elemzik a vörös szőnyegen a viselkedésüket, és olyan is előfordult, hogy megpróbálták kitalálni, miről beszélgethetnek. Az elmúlt hónapokban többször is készült róluk olyan felvétel, ami feszültnek tűnnek. 

Ez azonban nem véletlen, mivel kiderült, hogy Ben kicsit sem élvezi a vörös szőnyeges eseményeket. Nem kedveli a felhajtást, a fotósokat, és legtöbbször csak Jennifer kedvéért jelenik meg. Most azonban láthatóan jó hangulatban volt, és nagyon büszke volt az énekesnőre.

A This Is Me... Now: A Love Story Los Angelesben megrendezett premierjén Ben és Jen is nagyon jó hangulatban voltak. Boldognak tűntek, sokat mosolyogtak és még pár csók is elcsattant köztük. 

A mostani megjelenésükkel minden korábbi pletykát eloszlattak, hiszen a Golden Globe-gála után ismét cikkeztek róluk. A friss fotók, videók után senki sem mondhatja, hogy feszültség van köztük. 


Via