Magyar idő szerint hétfő hajnalban volt a Super Bowl, ami miatt minden évben elképesztő reklámok készülnek. Jennifer Lopez és Ben Affleck is szerepeltek egy videóban, a fanok pedig valósággal imádták. 

Ilyen lett Jennifer Aniston és Ben Affleck közös reklámja 

Nem ez az első alkalom, hogy Ben Affleck szerepel egy reklámban. Korábban már feltűnt a pár márka videójában. Most a Super Bowl miatt azonban egy világsztárokkal teletömött Dunkin Donuts videóban kapott főszerepet. Ben mellett látható benne Jennifer Lopez, Matt Damon, Tom Brady, Jack Harlow és Fat Joe is. 

A sztori szerint Ben szeretne betörni a szórakoztatóiparba, és popénekes akar lenni, de a dolog nem megy neki annyira simán, mint elsőre gondolta. A hangjával és a táncmozdulataival nem győz meg senkit, még a barátait sem. 

A reklám egyébként hatalmas sikert aratott, ami részben annak is köszönhető, hogy Ben Affleck barátja, Matt Damon is elvállalta a dolgot. Sok vicces párbeszéd van köztük, amin rengetegen nevettek.

Rendben, ez a Dunkin-reklám aranyos volt

– írta az egyik felhasználó az X-en. 

Lmaoo, az a Dunkin tréningruha szörnyű volt

– poénkodott egy másik felhasználó Ben és a sztárok melegítőjével. 

Persze akadtak, akiknek nem nyerte el a tetszését. Sokak szerint nem volt annyira vicces, mint tervezték, Ben pedig inkább erőltetett benne. Míg mások azt kifogásolták, hogy miért szerződtettek le ilyen sok sztár egyetlen reklámhoz. 


Via