Az utóbbi időben többször is pletykáltak Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolatáról. Sokszor megvizsgálták a celebek testbeszédét, annak ellenére, hogy a párhoz közel álló források szerint minden rendben a kapcsolatukban. Most készült róluk pár lesifotó, ami újabb aggodalomra ad okot. 

Jennifer Lopez és Ben Affleck nyilvánosan vitáztak

A hétvégén készült pár fotó a sztárpárról, amint egy autóban vitáztak. Jennifer és Ben Los Angelesben voltak, a felvételek szerint a színész dühösen gesztikulált, az énekesnő pedig több alakalommal is fintorgott, amikor a férje beszélt. A fotókat ezen a linken nézheted meg

Bár pár fotóból nem szűrhető le semmi, az biztos, hogy feszült volt a hangulat a házaspár között. Egyikük sem mosolygott, és kifejezetten úgy fest a dolog, mintha éppen hevesen vitatkoztak volna az autóban. A PageSix kereste az ügyben a sztárpár képviselőjét, de nem akart válaszolni a kérdésekre. 

Jennifer és Ben egyik közeli barátja viszont nyilatkozott, azt állította, hogy szó sem volt vitáról. 

Jennifer Garner miatt történt? 

Pár héttel korábban Ben Affleck azért került az amerikai magazinok címlapjára mert megölelte az exfeleségét. A fotók akkor nagy meglepetést okoztak, mivel rég nem lehetett őket ennyire bensőséges szituációban látni. A rajongók egy része szerint a legújabb vita is a színésznő miatt robbanhatott ki. 

Ám sokak szerint erre nagyon kevés az esély, mivel a válás óta már mindketten sokkal boldogabbak, és egészségesebbé vált a kapcsolatuk. 


Via