Egy évvel ezelőtt tartotta meg a hihetetlenül exkluzív esküvőjét Jennifer Lopez és Ben Affleck. A lagzi az információk szerint 400 000 dollárba került a sztárpárnak, de láthatóan kicsit sem bánták a csillagászati összeget, mivel azóta is nagyon boldogok. 

Jennifer Lopez megható módon köszöntette a férjét 

J.Lo és Ben először 2022. július 16-án házasodtak össze, a sztárpár egy villámesküvőt tartott Las Vegasban. Erről az énekesnő mesélt egy interjúban. Elárulta, hogy annyira nagy volt a nyomás rajtuk az esküvő előtt, hogy úgy érezte semmi sem fog sikerülni. Ekkor Ben előállt az ötlettel, hogy házasodjanak azonnal össze, még a nagy esküvő előtt. 

Végül megtartották a kis ceremóniát Las Vegasban, ezután mindketten megnyugodtak, és boldogan készülődtek a fényűző lagzira, amit egy hónappal később, Georgiában tartottak. 

Jennifer a házassági évforduló alkalmából két sosem látott fotót posztolt, illetve leírta a Dear Ben Pt. II dalának egy szövegrészletét. A dal a This Is Me... Now című albumon fog szerepelni, ami hamarosan megjelenik. Az új album 2002-es a This Is Me... lemez folytatása lesz.

A rajongók imádták a fotókat, illetve a megható sorokat, amiket az énekesnő a férjének írt. Sokan kívántak sok boldogságot a sztárpárnak. 

Boldog évfordulót a párnak, aki bebizonyította, hogy az álmok egyszer valóra válnak

– üzente az egyik rajongó. 

Csodásan nézel ki az esküvői képeken a férjeddel Mrs. Affleck

– utalt egy másik rajongó Jennifer új nevére. 

Vannak vitáik 

Az elmúlt évben többször szárnyra kapott a pletyka, hogy Jen és Ben házasságában komoly problémák vannak. Készült róluk pár kellemetlen videót, fotó. Többek szerint ezek bizonyítják, hogy nem annyira idilli minden, mint ahogyan az állítják. 

Azóta több közeli barát is megszólalt, elárulták, hogy a sztárpár között valóban vannak viták. A legnagyobb feszültséget a közös ház megtalálása okozta, régóta keresték az ideális ingatlant, de mindig találtak valami hibát. A hírek szerint már ez is megoldódott, mivel megvettek egy villát. 


Via