Jennifer Lopez nem riad vissza attól, hogy párterapeutát játsszon. Az énekesnő, a férje egyik legjobb barátjának, Matt Damonnak a házasságát mentette meg Ben Affleckkel.

Nem nézhették, hogy Matt Damon elveszíti a feleségét

Matt Damon 18 éve él házasságban Luciana Barrosoval, ám közel 20 év alatt eléggé megromlott a kapcsolatuk. Már a szakítás szélén álltak, és a váláson gondolkodtak, amikor Jennifer Lopez és Ben Affleck úgy döntöttek, hogy nem nézik tétlenül, ahogyan a szerelmesek végleg lezárják kapcsolatukat. Matt Damon és Luciana Barroso 2005-ben házasodtak össze és egy gyereket nevelnek.  

Ugyan Jennifer Lopez jött rá, mi lehet a megoldás, de Ben Affleck is rengetegszer beszélt Matt Damonnal, hogy forduljanak terapeutához mielőtt túl késő lenne már. Matt Damon és Ben Affleck kiskoruk óta nagyon szoros barátságban állnak, sőt, több filmben is együtt dolgoztak.

Jennifer Lopezzel sem mennek a dolgok?

A beszélgetésről egy megrázó részlet is kiderült, Ben Affleck ugyanis azt mondta, hogy a terápia az egyetlen dolog, ami őt és Jennifer Lopezt segíti a felszínen tartani, ami a rajongók szerint azért elég aggasztó jelentéssel bír: ilyen komoly gondokkal küzdenének?

Ez nem a legpozitívabb dolog, amit valaki elmondhat a friss házasságáról, így ugyan Matt Damonnak bejött a terápia, és megmenekült a házassága, sokak szerint most inkább Jennifer Lopezért és Ben Affleckért kell majd aggódni.

Az viszont biztos, hogy a válságban lévő házasságnak nagyon jót tett a külső segítség, a szerelmesek újra felfedezték a románcukat, a szenvedélyt a kapcsolatukban, és most már egy teljesen más szinten kommunikálnak egymással, hála Benniferéknek. 

via