Jennifer Lopez keresetlen szavakat és kommenteket kap a rajongóktól és a netezőktől, most éppen nevelési szokásai miatt kezdték ki. 

Jennifer Lopez lányát a paparazzik leplezték le

Jennifer Lopez és 15 éves lánya, egy ebédre mentek Los Angelesbe, majd a paparazzik üldözőbe vették őket, és megörökítették a helyről hazafelé, vagy legalábbis a kocsiig tartó útjúkat.

A párost a Melrose Avenue egyik előkelő olasz étterméből, a Mauro Cafe-ból látták távozni. Az 53 éves Jennifer Lopez egy oversized, krémszínű szettet viselt, amely egy cipzáras kabátból, és egy nadrágból állt.

Ehhez egy hozzá illó kalapot, és egy barna színű napszemüveget választott. Kiegészítőkben sem volt hiány, több vastag aranyláncot, egy ezüst csizmát, és egy apró kézitáskát is viselt.

Hevesen bírálják az énekesnőt

A 15 éves Emme egyébként nemsemleges, többször ezért is került a lapok hasábjaira, ám most a fejlődése miatt aggódnak. A tinédzser ugyanis meglehetősen sokat nyomkodja a telefonját, teljesen rá van kattanva a kütyüre. 

Emiatt pedig többen is megszólták már, a netezők szerint Jennifer Lopeznek sürgősen tennie kellene valamit ez ellen, mert egyáltalán nem normális, hogy nem hajlandó felnézni a telefonjából, még a közelekedés alatt sem. Sok szülő azonnal hevesen bírálni kezdte az énekesnőt, miért engedi ezt meg a gyerekeinek. 

Emme egyébként Jennifer Lopez Marc Anthonyval közös gyermeke, akivel 2004-2014-ig voltak házasok. 

via