Hoppá! Botoxoltatott Ben Affleck! Az internetezők Jennifer Lopezt okolják, mert szerintük nagyban köze van ahhoz, hogy az 50 éves férje most úgy döntött, hogy nincs megelégedve a kinézetével. 

Utálta, ahogy kinéz 

A pletykák szerint mostanra Ben Afflecknek nagyon elege volt abból, hogy az 50-es éveibe lépett, és megváltozott az arca. Nos, hiába egy természetes folyamatról beszélünk, a világsztárt túlságosan zavarta. Valószínűleg az sem segít, hogy tavaly nyáron feleségül vette élete szerelmét, és lássuk be, hogy JLo-t a világ egyik legszebb nőjeként tartják számon. Állítólag Ben Affleck célja, hogy olyan fiatalosnak és fittnek tűnjön, mint a csodaszép felesége, ezért vállalta be a szépészeti beavatkozást. 

Már megkapta a botoxot

A pár egyik ismerőse elárulta, hogy Ben Affleck már meg is kapta a botoxkezelését, mert úgy érezte, hogy Jennifer Lopez diétája és edzésterve nem volt elegendő ahhoz, hogy őt is formában tartsa.

Botox injekciót kapott a homlokába, a szemöldökei közé, a szarkalábaiba, és még az alsó arcába is a szája mellett, hogy finoman emelje fel. Az az igazság, hogy utálta, milyen idősnek és fáradtnak kezdett kinézni

 – mondta a bennfentes.

Nagy fájdalommal jár

A névtelen forrás elárulta, hogy sajnos az eljárás nem volt kellemes, így a színésznek elég nagy fájdalmai voltak, de közben olyan pletykák is felröppentek, hogy Jennifer Lopez kényszerítette a férjét a botoxra. A pár ismerőse elmondta, hogy ez nem teljesen így történt, ugyanis a színész saját maga döntött így.

Az emberek röhögnek, hogy Jennifernek köze volt ehhez. Annyira fontos neki a saját imidzse, és mindig ügyel rá, hogy fitt legyen és ápoltnak tűnjön. Mióta újra összejöttek, Jennifer próbál segíteni Bennek, hogy csiszolja a külsejét

 – tette hozzá. 

Ezt írják a kommentelők

Ben! A ráncok szexibbek, mint a botox

 – írta egy kommentelő a Twitteren.

Mit tett az arcával Ben Affleck? Eddig olyan szexi volt

 – tette fel a kérdést egy másik internetező. 

Via