Ben Affleck váratlan helyről kapott támogatást: volt felesége interjúban dicséri a férfit. Vajon mit szól ehhez Jennifer Lopez?

Jennifer Garner megállás nélkül dicsérte volt férjét

Jennifer Garner a legutóbbi interjújában az anyaságról vallott, amelyet egy gyönyörű ajándéknak tart. Nem tagadja, sok a nehézség, rengeteg áldozatot követel ez a szerep, de úgy érzi, egy gyermek boldogsága minden lemondást és erőfeszítést megér.

A színésznő nagyon büszke a férjére, és úgy gondolja, remek párost alkottak a gyereknevelésben. Szerinte  nagy érdem, hogy úgy is sikerült normális életet biztosítaniuk a gyermekeiknek, hogy közben mindketten a reflektorfényben voltak. 

Rengeteg közös dolog van bennünk Bennel. Hiába vagyunk világszerte ismertek, teljesen normálisan éltünk, és a gyerekeinknek így is volt magánélete. Nagyon szeretjük őket. Igazi ajándékok. 

Milyen a viszony Jennifer Lopezzel?

Jennifer Garnernek és Ben Afflecknek három gyermekük van. A 17 éves Violet, a 14 éves Seraphina, és a 11 éves Samuel. Jennifer Garner nem tagadja, voltak nagyon nehéz időszakok. Például amikor megszületett az első gyermeke, Violet, azt rémálomnak élte meg. 

Állandóan rajtam volt, össze voltunk zárva, és úgy éreztem, hogy magamra maradtam. Az borzasztó volt

—mondja Jennifer Garner, akinek volt férje most Jennifer Lopez oldalán találta meg a boldogságot. Hogy milyen a két Jennifer közötti viszony, arról nem beszél senki, ám nemrég Jennifer Garner Jennifer Lopez gyermekeit is elvitte Disneylandbe, ebből következtetve, meglehetősen békés. 

via