Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága válsában lehet, ugyanis az elmúlt hetekben számos ilyen jellegű pletyka látott napvilágot. A két sztár a vörös szőnyegen veszett össze többször is, ingerültnek tűntek, így a rajongók azt feltételezték, hogy nagy a baj.

Az információk szerint aggodalomra semmi ok, ugyanis egy szakértő megerősítette, hogy Jennifer csupán arra volt kíváncsi, hogy férje szerint nem mutat-e túl sokat a ruhája, illetve hogyan pózoljanak majd a fotósoknak. Ez pedig félreérhető lehetett a közönségnek, vitának azonban nyoma sem volt. Hétvégén viszont olyat csináltak, amire már rég volt példa.

Jennifer Lopez szerelmesebb, mint valaha

Az utóbbi időben felröppentek a pletykák, miszerint a két sztár házassága válságban van, ám a minap készült fotósorozatok épp az ellenkezőjéről árulkodnak. Jennifer és Ben boldogan sétáltak Beverly Hills utcáin, sőt rengeteg szerelmes pillantást váltottak egymással, majd forró csókcsatába kezdtek.

Csatlakozott hozzájuk az énekesnő két gyeremeke, Emme és Max is, és olyanok voltak, mint egy nagy, boldog család.

Bár nagyon szerelmesnek tűntek, a szerelmes jelenetek után látták őket vitatkozni. Ismét feszültnek tűnt a hangulat közöttük. Sok rajongó szerint a szerelmes andalgás csupán elterelés, ezzel szeretnék megállítani a pletykákat. A rajongók szerint aggasztó jeleket mutat a kapcsolatuk. 

Aggódik ikrei biztonsága miatt

A bulvármédia az elmúlt hónapokban igencsak sokat cikkezett Jennifer magánéletéről, ami számára természetes, viszont a gyermekeit nagyon félti. Bűntudata van, ugyanis szerinte sokan nem értik meg, hogy milyen érzés híres szülő gyermekének lenni.

Emme és Max ebbe születtek bele, és nem önszántukból választották ezt az életformát. Már 15 évesen megtapasztalták, hogy állandóan fotósok vannak a nyomukban, ezzel megküzdeniük azonban nem könnyű.


via