Jennifer Lopez és Ben Affleck az Anya premierjén vettek részt, amikor az emberek arra lettek figyelmesebb, hogy összeszólalkoztak a vörös szőnyegen. 

Jennifer Lopez nem először lesz ideges a vörös szőnyegen

Azóta mindenki azt találgatja, vajon mi volt Jennifer Lopez és Ben Affleck összetűzűsének oka. A sztárpár tagjai nem először konfrontálódnak a fotósok előtt, több fontos rendezvényen is volt már példa arra, hogy Jennifer Lopez nincs lenyűgözve férje, Ben Affleck viselkedésétől.

Most egy igazi szakértő vizsgálta meg, hogy vajon miről lehetett szó, miért balhézott össze J.Lo és szerelme a vörös szőnyegen. A szájleolvasás szakértője szerint csak a pózokról szólt a vita a fotósok kereszttüzében. 

Ugyan Jennifer Lopez sokszor tűnik ingerültnek, és sokszor láthatjuk azt, hogy balhézik valami miatt szíve választottjával, a legtöbbször sokkal nagyobbnak tűnnek a konfliktusok kívülről, mint amilyenek valójában. 

Nem volt közöttük vita

Ebben az esetben Jennifer Lopez azt kérdezte meg a párjától, hogy ő mit gondol a ruhájáról. Szerinte is túl kivágott-e és túl sokat mutat-e? Ben Affleck erre azt válaszolta, hogy szerinte teljesen rendben van a ruha. Ezután a férj arra kérte a popsztárt, hogy jöjjön közelebb hozzá, amikor fotózzák őket. 

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy Jennifer Lopez pusztán azért volt kicsit feszült, mert nem érezte magát magabiztosnak a ruhában. Ez pedig annyira kényelmetlenné tette számára a helyzetet, hogy tele volt kétségekkel - ez jelenhetett meg az arcán és a gesztikulációjában. 

via