Ezt nem gondolta át Jennifer Lopez! Az énekesnő nemrég megosztott egy videót a közösségi oldalán, ahol a Delola alkoholmárkáját népszerűsíti. A világsztár férje, Ben Affleck megküzdött az alkoholizmusssal, és háromszor volt elvonón az elmúlt években. Nos,  a rajongók csúnyán kiakadtak. 

Íme, a videó

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Hazugsággal is megvádolták

Sokan nem csak azért akadtak ki, amiért az énekesnő úgy reklámozza az alkoholt, hogy a férje megküzdött a démonokkal, de még hazugsággal is megvádolták. JLo néhány évvel ezelőtt egy interjúban azt mondta, hogy 15 éve nem ivott alkoholt, mert nem tesz jót a bőrének, ám a videóban az ellenkezőjét állítja.

Ezt mondják a kommentelők 

Micsoda képmutató vagy. Azt állítod, hogy nem iszol alkoholt 15 éve, de most a pénzért feltöltöd ezt a videót? Mi az igazság? 

– tette fel a kérdést egy kommentelő az Instagramon.

A férjed függő, és te ezt reklámozod? Nevetséges...

– szólalt meg valaki más.

Úgy tűnik,  hogy a pénz fontosabb, mint a férjed támogatása. Szánalmas

– írta egy harmadik hozzászóló. 

Súlyos dologgal vádolták meg

Néhány nappal ezelőtt kiderült, hogy Ben Affleck bevállalta a botoxot,  mert nem volt megelégedve a kinézetével. A színészt zavarta, hogy betöltötte az 50-et, és már ráncosodik is. A rajongók Jennifer Lopezt okolják a színész döntéséért, habár egy bennfentes megcáfolta a híreket, és azt mondta, hogy az énekesnő semmire sem kényszerítette a férjét. 

Via