Jennifer Lopez apák napi köszöntése egy kicsit félrement: hiába akart jót, sok rajongó szerint nagyot hibázott, amikor kitette a posztot. 

Jennifer Lopez miatt áll a bál

Jennifer Lopez egy kedves apák napi posztot tett ki pár napja, amelyben új férjét, Ben Affleck-et méltatta. Vele ugyan nincs közös gyermeke, de szerette volna ebben a formában is elismerni, bátorítani szerelmét, és hagyni, hogy az elismerésében fürdőzzön. 

Sokak szerint nem kellett volna kitenni ezt a bejegyzést, vagy apák napján más férfiról is szót kellett volna ejtenie: ez pedig nem más, mint Marc Anthony. Ő ugyanis Jennifer Lopez két gyermekének apja, és ha valakinek, akkor a rajongók szerint neki illett volna köszönetet mondania. 

Marc Anthony már nem is létezik számára?

Jennifer Lopez egy félmeztelen szelfit tett ki Ben Affleckről, és egy videót is posztolt. Az énekesnő azt írta, hogy ő a legjobb apa, akit valaha látott. Nos, ha nem is volt ezekben a sorokban rossz szándék, a rajongók teljesen kiakadtak, szerintük ez Marc Anthony totális megalázása.

Jennifer Lopez ha Marc Anthony-t nem is méltatta, a saját édesapját igen, ám ő már csak Insta-sztoriba ment ki, egy közös fotón, mellé "Szeretlek apa" felirattal. 

via